Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Retinoidy doustnie: Roaccutane, Acnenormin, Isotrex i inne...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-01, 13:15   #2174
espera
Raczkowanie

GG do espera
Dot.: Retinoidy doustnie: Roaccutane, Acnenormin, Isotrex i inne...

Cytat:
Napisane przez Asaniii Pokaż wiadomość
Napisz mi jeszcze tylko czy jesteś zadowolona z tej lekarki, czy jest zaangażowana w leczenie i widać że zna się na rzeczy.. Trafiałam już na tak 'lekceważących' lekarzy, że powoli trace wiarę w ludzi tej profesji.
Cytat:
Napisane przez Asaniii Pokaż wiadomość
Dziewczyny ktore są w trakcie kuracji - jak w tej chcwili kształtują się ceny tych leków?
Jestem zadowolona z tej lekarki. Byłam juz rozczarowana leczeniem u różnych dermatologów, którzy nie przejmowali się moim problemem i twierdzili, że kiedyś samo przejdzie, stosowali nieskuteczne terapie (antybiotyki, maści, które nic nie dawały itp.). Na jakiś czas sobie darowałam, aż ktoś polecił mi tę lekarkę, jako dobrą w leczeniu trądziku. Wydaje mi się, że wiele osób leczyła retinoidami, nie boi się tego leku i zna się na rzeczy. Jest bardzo sympatyczna, nie robi problemów.
Prowadzi mi kurację izotekiem, który jest chyba najtańszym z retinoidów. Z pierwszą receptą dała mi karteczkę z adresami aptek, w których jest najtaniej. Również płacę 99zł.
Teraz mam piękną skórę i nawet przebarwienia bardzo zjaśniały.
Trzymam kciuki, żeby Tobie tez się udało.

espera jest offline Zgłoś do moderatora