Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamuski styczniowo-lutowe 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-01, 14:54   #3607
krolowaa
Zadomowienie

GG do krolowaa
Dot.: mamuski styczniowo-lutowe 2009

dziewczyny mozecie mi podac link do watku z nabuko?chetnie poczytam.
a co do sandruni to rozumiem jej zale ,ma juz syna bardzo chciala córeczke a tu raczej sie nie zapowiada.
u mnie to bylo tak za nim zaszlam w pierwsza ciaze bylo mi obojetne co bedzie ale jak juz zaszlam to obsesyjnie myslalam o tym zeby miec corke,nie potrafie logicznie wytłumaczyc ,poprostu nie wyobrazalam siebie jako matka syna ,jakos tak mam ,ze nie mam podejscia do chłopakow .wtedy sie udalo byla córka.
teraz druga ciaza i przed myslalam obojetne co bedzie ale juz jak sie dowiedzialam o ciąży to znowu obsesja ,zeby nie syn bo to nie dla mnie ,nie podolam,nie chce ,nie umiem
chec przezyc ,doswiadczyc jeszcze raz to co przezylam z mlodsza corka,mala sliczna ksiezniczka ,juz w szpitalu polozne wskazywaly na nia i mowily ''zobacz jaka ta malutka fajna.''
wyszla córka ,chociaz licze sie z tym ,ze do konca nie wiadomo,bywaja niespodzianki.
ja naleze wlasnie do tych kobitek ,ktore lubia te sukieneczki,rozowe kolory ale bez przesady,robienie warkoczykow.tego by mi brakowalo gdybym miala syna.akurat ja tego potrzebuje,wiem ze sa kobiety ,które wola synow bo to mniej roboty z wlosami,ubiorem itp.to prawda.
jednak jezeli okaze sie na nastepnym usg ze syn to trudno!bede miala mniej roboty i szybko wracam do pracy,taka prawda.
wiem jednak ze jakis zal w sercu bedzie.to siedzi w mojej głowie i nic na to nie poradze ze tak chce a nie inaczej ,dlatego rozumiem sandrunie bo fakt moze jeszcze miec 3 dziecko a jak bedzie syn?
znam rodzine ,ktora bardzo chciala corke i nie udalo sie !maja 5 synow!

http://otworz-oczy.org/?page=1
krolowaa jest offline Zgłoś do moderatora