2008-10-01, 21:46
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Klasowe grupki...
Cytat:
Napisane przez Miviki666
Czesc!Chciałam się zapytac wizazanki czy w waszych klasach (podstawówka, gimnazjum, liceum) były grupy osób tych lepszych i tych gorszych.U mnie niestetyk tak było...Działo się to od podstawówki.Ja z moimi koleżankami zawsze byłyśmy te gorsze.Dlaczego?Bo byłyśmy ze wsi, bo nie miałyśmy modnych ubrań i ,że uczyłyśmy sie przecietnie a nie z czerwonym paskiem.Zawsze byłysmy odtrącane.Najgorzej było na w-fie.Kiedy grało się w piłke, kosza siatke itd. to zawsze 2 osoby wybierały kogoś do swojej grupy.Nas nikt nie chiał.Często zostawałyśmy ostatnie i byłyśmy "wielkim problemem".Było to strasznie przykre dla nas.Nie chciałysmy być odtrącone przez koleżanki i kolegów z tych powodów.A jak próbowało się do kogos zagadac to wszyscy udawali ,że nas nie znaja  Teraz jestem starsza i jestem w 3 klasie liceum.Mam fantastyczną klase, bo wszyscy są zgrani i każdy każdemu pomaga.Nie mam dobrego wspomnienia z podstawówki i gimnazjum ponieważ wiele łez przez to wylałam.A jak u was było??Czy w waszych klasach tez było podobnie?Pozdrawiam
|
kochanie, ja też tak miałam! to potworne jest, a w dodatku byłam wyrzutkiem klasowym, wszyscy ,mnie poniżali i dręczyli, chciałam w podst. popełnić samobójstwo.
w liceum dopiero było fajnie.
teraz mam świetnych kumpli i nie żałuję.
ale to doświadczenie mnie na tyle zmieniło - o dziwo na lepsze - że teraz dobieram sobie starannie oryginalne towarzystwo
|
|
|