Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Bourjois Vichy Gosh Joko Inglot Killys ZAPRASZAM!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-02, 12:15   #18
evangeline
Zakorzenienie

Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Bourjois Vichy Gosh Joko Inglot Killys ZAPRASZAM!

Cytat:
Napisane przez inez84_13 Pokaż wiadomość
Spodobały mi sie:

* cień Gosh Kiss, używany, zużycie znikome, myślę, że jest to maksymalnie 5%. Kolor jasny fiolet, piękny błysk

* puder rozświetlający Joko Chocolate nr 806, używany, zyżycie ok. 15%, na pewno posłuży jeszcze przez długi czas. Ślicznie rozświetla - subtelnie i nienachalnie, bardzo elegancko

Zapraszam do mnie
Niestety nic. Pozdrawiam

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Link w podpisie był źle wpisany, ciekawe bo nikt wcześniej nie zwrócił na to uwagi
Teraz już poprawiłam i działa
magdziu, podobają mi się u Ciebie:

1. Estee Lauder - cienie "cool eye mousse" kolor nr. 801 cool petal, różowy, używany, dość spory ubytek widoczny na zdjęciu
4. Clinique - tusz do rzęs high impact, miniaturka 4g, nowy, nieużywany, kolor czarny
5. H&M - Shimmer powder, jasny, ślicznie rozświetlający puder z drobinkami. Można spokojnie zmieszać z innym pudrem, jasnym lub ciemnym, żeby uzyskać ładny błyszczący efekt. 2g. Nowy, nieużywany

Możemy o tym pogadać Ale róż Bourjois mam już zaklepany, więc zostałby dla Ciebie cień i czekoladka. Co zgodziłabyś się za te rzeczy wymienić?

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując