2008-10-02, 12:27
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Cytat:
Napisane przez e.m.i.l.k.a
sorki, zapomniałam załadować zdjęcia....
a co wy dziewczyny? gdzie wszystkie wywiało?
|
Fajne macie z Zanka te brzuchole, mi to razem z źoładkiem wyciska zawsze mialam zoladek wypchany wiec idzie razem z brzuchem, jak reka wcisne ten zoladek to mam taki brzuchol jak Zanka bo ty masz chyba troszke mniejszy
A nie jestem pewna na 100% czy to było to ale chyba wczoraj wieczorem jak lezałam sobie w lozku to leciutko czulam malucha było to o godzinie 21 to było cos takiego jakby leciutenkie kopniaki, jakby taka fala przetoczyla mi sie pod skora,, takie pukanie od srodka, i tak jakby ktos nacisnał palcem od wewnatrz i przejechał tym palcem lekko po skorze, czasem leciutkie bulgotanie, tak bym to mogła opisac, nie były to zadne motylki czy musujace tabletki......i nie wiem czy to maluch jakies rewolucje tam urzadzał czy moze predzej gazy.....ale to stukanie w okolicach pepka mi jakos na gazy nie pasowało....takze nie wiem co to było dokladnie 
A jesli chodzi o wagę to dalej nie przytyłam ani 0,5 kg ! a czuje sie wieksza i taka jakas ociazała ale waga stoi, pewnie zmienila mi sie przemiana materii na szybszą i organizm sobie sciaga te kg z mojej nadwagi bo ja ogolnie mam bardzo słaba przemiane materii, a czytalam tutaj na forum na termacie o wadze w ciazy i jedna dziewczyna pisala ze waga nabyta w pierwszym trymestrze to sa tylko i wylacznie nasze kilogramy a od drugiego trymestru zaczynaja sie kilogramy dziecka, czyli ciazowe, ciekawe....
|
|
|