2008-10-03, 08:49
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Od Płodzianki do Mlekopijcy - Nasze Słodkie Letnie Wyjce 2008' - część 2 :)
Hej kochane
Na początku dziękuję serdecznie za te perełki z naszej klasy!!! Boskie! Ja nie wiem co tym ludziom zamiast mózgu wyrosło, ale uśmiałam się nieprzeciętnie!
Anisiu Piterek wspaniały, świetne foteczki!
A ja wczoraj zaliczyłam spacerek 30 minut... bo księżniczce Olci nie pasowało leżenie w wózeczku i zero spania tylko się wkurzała i coraz bardziej zaczęła stękać, więc ja myk i do domu... ale zła byłam! Nudziło się jej ewidentnie podczas tej jazdy.
Teraz mi zasnęła mam nadzieję, że chwilkę pośpi a ja zdążę sobie zrobić herbatę i śniadanko 
Wczoraj zaliczyłyśmy wizytę w Auchan z Ola zarzekaliśmy się z małżem, że nie będziemy tego robić, ale zakupy się same nie zrobią, a zaczęło już różnych rzeczy brakować, więc stwierdziliśmy że pędem mykniemy. Oli podobała się jazda samochodem, a jeszcze bardziej w koszyku sklepowym ( fotelik ustawiliśmy na koszyku) i zasnęła tam i cięła komara cale zakupy, potem obudziła się ponownie w aucie i oglądała migające światła na ulicy Fajnie było 
A i wiecie... mam prośbę, kto mi może zablokować wstęp na Allegro, bo ja naprawdę, nie wiem gdzie te ciuszki mam sobie wsadzić. To patologia jest! więc sie chwalę 
http://www.allegro.pl/item446664104_...mies_next.html
Jak mi dziś żadna paczka nie przyjdzie to osiwieję! wrrrrr
|
|
|