Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-03, 10:47   #3100
e.m.i.l.k.a
Wtajemniczenie

GG do e.m.i.l.k.a
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
aha no to chyba, że tak...kurcze tak sobie myślę o tej płci i ja pomimo tego, że wolałabym dziewczynkę to przyjmuję do wiadomości, że to może być chłopiec i nie budzi to we mnie jakiejś złości czy coś takiego....jednak mój mąż oczywiście woli chłopca(stanowczo) i boję się troszkę, że gdyby się okazało, że to będzie dziewczynka to on będzie rozczarowany i że może będzie miał jakiś problem z zaakceptowaniem tego....coraz częściej o tym myślę
mój też cały czas mówi, że będzie chłopak i że kupi naszemu dziecku quada i sobie i będą razem jeździć....jak go pytam a co jak będzie dziewczynka to mówi, że kupi najwyżej różowego quada
tak więc, wiem, że chciałby bardziej chłopaka (stereotyp - posadzić drzewo, spłodzić syna, wybudować dom...) ale myślę, że jak będzie córeczka to też bardzo ją będzie kochał może nawet i bardziej. Tak jak mój tato, typowy tradycjonalista a jak u moich sióstr jest dwóch chłopaków i dziewczynka to akurat ta dziewczynka jest oczkiem w głowie dziadziusia

e.m.i.l.k.a jest offline Zgłoś do moderatora