Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-03, 10:52   #3102
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009

Cytat:
Napisane przez e.m.i.l.k.a Pokaż wiadomość
mój też cały czas mówi, że będzie chłopak i że kupi naszemu dziecku quada i sobie i będą razem jeździć....jak go pytam a co jak będzie dziewczynka to mówi, że kupi najwyżej różowego quada
tak więc, wiem, że chciałby bardziej chłopaka (stereotyp - posadzić drzewo, spłodzić syna, wybudować dom...) ale myślę, że jak będzie córeczka to też bardzo ją będzie kochał może nawet i bardziej. Tak jak mój tato, typowy tradycjonalista a jak u moich sióstr jest dwóch chłopaków i dziewczynka to akurat ta dziewczynka jest oczkiem w głowie dziadziusia

No właśnie podobno sztuką jest zrobić "dziurkę w dziurce" ale tak na poważnie to jak to jest, że właśnie jedni mężczyźni chcą mieć syna a inni córki. Mój "były szef" o ile można go tak nazwać kiedyś powiedział do mojego męża, że lepiej jest mieć córkę....zdziwiłam się wtedy bardzo bo pierwszy raz słyszałam żeby facet tak bardzo chciał mieć córeczkę (a on już wtedy miał) no ale cóż....jednak naprawdę boję się jego ewentualnej reakcji....wydaje mi się też, że on jest nieco pewny siebie jeżeli chodzi o płeć gdyż u nich w rodzinie jest zdecydowana większość chłopców....jego bratu też się syn urodził .... i mam czasem takie wrażenie, że u niego w rodzinie wszyscy zakładają od razu, że to też będzie chłopiec....co mówiąc szczerze troszkę mnie drażni

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora