2005-11-09, 13:00
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Apel do dziewcząt umieszczających swoje fotki na MM.
Cytat:
|
Napisane przez FEMME_BANALE
Tez mi sie spodobal ten pomysl, ustosunkowalam sie do niego juz tej nocki...  Svenja pisze: "Najlepiej zahaslowac calkowicie dostep do forum i udzielac dostepu tym osobom, ktore zwroca sie do moderatora i w jakis sposob zasluza sie na forum (chocby zamieszcza wlasny makijaz, surowe to kryterium, ale sprawiedliwe, moim zdaniem)" i ktos moglby powiedziec - ale ja nie umiem robic makijazu - ale przeciez to forum ma wlasnie sluzyc wzajemnemu udzielaniu sobie porad itp.
|
Dziewczyny ja też na MM dosyć rzadko zaglądam, od czasu do czasu i to głównie żeby obejrzeć czy Aga, Femme i jeszcze pare osób "zmalowały" coś nowego
I do osobnego hasłowania MM podchodzę sceptycznie.
Po pierwsze "udzielanie dostępu zasłużonym osobom, czyli np takim które umieszczą swój makijaż" ... no dobra, to jak, ktoś całkiem nowy, ma umieścić swoje zdjęcie, skoro nie ma dostępu do forum ?
A po drugie osoba, która się poświeci na pilnowanie tego "podwórka" i zobowiąże się do udzielania haseł, może być narażona na krytykę i oskarżona o kumoterstwo , bo niby według jakiego kryterium będzie udzielać dostępu?
Już i tak co chwile pojawiają się żale (chociaż ostatnio coś rzadziej, tfu tfu żeby nie zapeszyć ) że "stare bywalczynie" nie ułatwiają "nowym" życia, że są "kluby wzajemnej adoracji" i "nowi" pozostają w cieniu, niezauważeni.
Ktoś może powiedzieć, nie zaglądasz na MM to się nie wtrącaj ale od ponad 3 lat żyję wizażem i nie jest mi obojętne co się tu dzieje i chyba nie chciałabym, żeby powstawało "państwo w państwie"
|
|
|