Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy 2008!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-03, 15:04   #893
anuhaaaaaaaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy

Nabuko ogromnie się cieszę, że z małą jest lepiej Tyle e-ciotek trzyma za nią kciuki, że nie mogło być inaczej. Ściskam Was mocno

Ja nie jem smażonych, mocno przyprawionych rzeczy. Najczęściej zupki - rosół, buraczkowa, pomidorowa, potrawki z kuraka, dziś gotowane pulpeciki. Z owocami nie wiem jak jest, jadłam tylko jabłka, banany i maliny, dziś sprawdzę gruszkę. Nabiał też odstawiłam na początku, teraz wprowadziłam twaróg i jogurt i jest luzik. Ser żółty młody też przyjął bez problemu. Ze słodkich jadłam jabłecznik, herbatniki, biszkopty i inne takie podobne suche ciasteczka.

Cytat:
Napisane przez Iwa_iw Pokaż wiadomość
sms od Hepe (dostałam go pół godziny temu):

kochane, dnia 02.10.2008 o godz. 13.13 przyszła na świat Amelka 3550gr i 55 cm. poród kiepski po 12 h prób urodzenia sn, zakończony cc z uwagi na zagrożenie małej. szczególy jak wrócę, pozdrowienia dla wszystkich
Serdeczne gratulacje!!! Ale się namęczyłaś, najważniejsze, że masz już Amelkę przy sobie!

Cytat:
Napisane przez Iwa_iw Pokaż wiadomość
dziewczyny mam pytanie natury technicznej można by to tak określić...

w czym rodziłyście? czy w normalnej takiej koszuli nocnej czy w jakiejś rozpinanej koszuli TŻ czy w zwykłym podkoszulku czy może jeszcze w czymś innym?
pakuję powoli torbę do szpitala i tak się właśnie zastanawiam co do porodu ubrać.
Ja sobie kupiłam super chiński podkoszulek XXL za 4,99zł a w końcu urodziłam i tak w swojej koszuli nocnej, tak jakoś wyszło.

Byliśmy dziś na kontroli bioderek, wszystko ok A dziś mój Piotrulek kończy miesiąc. Nie wiem kiedy to przeleciało tak jak lipiec i sierpień dłużyły mi się niemiłosiernie, tak wrzesień przeleciał jak z bicza strzelił!

Ja też rozmyślam nad tymi pneumokokami, myślę i myślę i mam nadzieję, że cos wymyślę...
anuhaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora