2008-10-03, 19:02
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Hebalife ?
manofstyle witaj kolego 
chciałabym zaznaczyc bardzo delikatnie, ze jeżeli nie masz o czymś pojęcie to nie pisz takich rzeczy. jestem w tej firmie z długim stazem i mam wielkie doswiadczenie. Nie bronie tu nic i nikogo, ale nie bedziesz wmawiał mi że ja jako osoba poważna z wysokim stanowiskiem wciskam ludziom " ciemnotę" 
mylisz sie, zeby byc w pełni sprawnym i obrotnym w tej firmie 1 zasada- wypróbuj produkty SAM na SOBIE, i poczujesz ich działanie. jak mozna o czymś mówić i komus pomóc jak nie wie sie co to wogóle robi ? czyz nie tak ?
Herbalife odmieniło moje życie, w wieku 20 lat waga wskazała 100 kg, i nie znam zadnej innej diety która by mi pomogła, bo od małego bobasa sie odchudzałam z zadnym skutkiem. i trafiłam na herbalife, i dziekuje osobie któa mi pzredstawiła owe produkty. pozbyłam sie juz 34 kg w 5 miesięcy ! mam super wyniki zdrowotne, pozbyłam sie kłopotów z cerą, kłopotów z pzretłuszcaniem włosów, pokrzywki oblrzymiej- allegri, oraz pozbyłam sie otyłości olbrzymiej !
i ja jako dystrybutor Herbalife w 100 % jestem za produktami! praca jest wspaniała, bo daje mi szanse odmienic kogoś życie! gdyby nie Herbalife to pewnie juz dawno bym miała zmiejszanie operacyjne żoładka i długa rekowalestencje.
Ja wiem co robia produkty z człwoiekiem ! wokoło mnie są osoby które się zmieniły nie o 180 stopni tlyko o 360 stopni ! to działa.
i nie powiesz mi nic co by mnie odtrąciło, bo ja Ci moge wszytsko wytłumaczyc bardzo dokładnie tak o tym myslę.
POzdrawiam Buziaki
ps. zapomniałabym , dystrybutor to osoba która pracuje. jakbys nie wiedział to jak kupujesz chleb dajesz zarobic, piekarzowi, młynarzowi, dostawcy sklepowemu, ekspedjentce. za wszytsko trzeba płacić.
Cena produktów jest taka ponieważ one działaja a nie mydla oczy. Kase sie wydaje na cos co pomaga a nie wyrzuca w błoto !
|
|