2008-10-03, 19:17
|
|
BAN stały
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kolorówka, perfumy :)
1. Estee Lauder, Lucidity (Puder sypki), odcień 01, kupiony w zeszłym tygodniu w Sephorze, dla mnie niestety zbyt ciemny, zużycie minimalne, może z 5 razy.
2. Shiseido, Sun Protection Liquid Foundation SPF43, odcień 30, wersja z Truskawy, nabytek sprzed ok. miesiąca, zużycie - 4-krotne umalowanie buzi nie wiem jak inaczej to określić, opakowanie jest nieprzezroczyste niestety.
3. Bourjois, Pastel Joues, róż do twarzy, odcień 11, Brown Illusion (dla pewności sprawdzę to jeszcze, kiedy będę w domku) - nie wiem jak mogłam być tak ślepa, kupując go zupełnie mi nie pasuje, jest zbyt ciemny, użyty - dosłownie dwa razy. Kupiony w SP.
4. Estee Lauder, Platinum Illuminator - z Truskawy, zużycie minimalne, moim zdaniem lekko przeceniany wolę meteoryty Guerlaina 
5. Borghese, Cura Naturale Dual Effetto Powder Makeup SPF8 - 03 Buffa - ale tu uprzedzam, to było zdaje się Special Purchase z Truskawy, więc nie wiem jak ze świeżością, zużycie minimalne, nie mój odcień.
6. Revlon, ColorStay, Mineral Foundation SPF 10, kolor 30 - zużycie trudno określić, wydaje mi się, że tak z 10 procent, może mniej, wyjątkowo z Allegro.
moglabym prosic o fotki?
|
|
|