Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy 2008!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-03, 22:41   #917
Amaretta
Rozeznanie

GG do Amaretta
Dot.: Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
I mam pytanie dla mam dokarmiających butlą - ile na raz zjadają wasze bobasy? Bo jak jakieś dwa tyg temu karmiłam Piotra odciągniętym mlekiem to zjadł 60ml, ale teraz pewnie wciągnie więcej.

Amaretta, mam braki w liście gdzie zdjęcie twojej niuni???
Moja mala zjada 50-70 ml na 1 raz, zalezy od jej humoru. Ale raczej 70 ml.

Zdjecie postaram sie wkleic jutro. Ja siedze do 18 sama z mala i nie mam za wiele czasu zeby sie pobawic w zmniejszanie itp. Szczegolnie ze nigdy tego nie robilam. A tak Tz mi zrobi co trzeba.

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
dziewczyny a ten Marimer to macie ten w mpułkach czy sprayu? mojemu Piterowi z nosa nie leci, ale ma czasem takiego suchego smarka w nosie i przydałoby się to wyciągnąć.
Ja mam w sparayu.

Goga i Anuhaaa ja od wtorku zaczelam łykac Cerazzette. I wczoraj zaczeło mi sie takie dziwne plamienie mocno ciemne. Ale dzis to juz wyglada jak miesiaczka normalnie jestem w szoku. A mialo byc tak pieknie - Zadnych miesiaczek przy tych tabletkach.
Amaretta jest offline Zgłoś do moderatora