2008-10-04, 11:49
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ocenianie prac innych biżuteryjek
Cytat:
Napisane przez lawenda99
Nie pokazuję prac, bo od dawna nie robię nic nowego, a jak już coś czasem wstawię, to 50% komentarzy to "widziałam już na blogu"  w wątkach też się rzadko wypowiadam, bo zwykle nie mam nic ciekawego do powiedzenia oprócz "fajneee" albo "krzyweee"  wydaje mi się, że chociażby na fotoforum gazety więcej jest pomocnych uwag...  a tutaj, mamy duże forum plotkowe...  wolę wątki hm. Tematyczne 
|
tez nie robię nic nowego w sumie, ale nie wrzucam nic głównie dlatego, że komentowane zwykle sa moje foty [wiem, że sa dobre, więc te wypowiedzi nic nie wnoszą dla mnie], kolory - "ładne, bo moje kolorki" "nie pasuje mi, bo nie lubię zielonego" - a co mnie to obchodzi, czy lubisz zielony, heloł? kolor korala czy farby nie jest przeciez poddawany "ocenie". ja bym chciała przeczytać "podoba mi się ta kompozycja" "to jest niefajne, bo za ciężkie" i tak dalej, a tego niestety nie ma.
moja uwaga i komentarz odnośnie prac wielu osób - nie róbcie fot kolczykow do góry nogami, bo to jest co najmniej niepraktyczne.. skąd taki pomysł w ogóle? nie rozumiem, zasugerowałyście się czyimiś [moimi również?] fotami? ja ostrzyłam na Swary i chciałam pokazać kształt weneckiego, nic więcej - to tylko tak na marginesie.
myślę [wiem], że sporo osób tutaj sprzedaje biżuterię bardziej intensywnie i pewnie te właśnie osoby chciałyby usłyszeć coś konkretnego na temat swoich wytworów, a nie tylko, że kolor kamieni jest w porządku lub nie, albo użyte przekładki takie śliczne...
|
|
|