2008-10-04, 14:11
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki M.A.C
Cytat:
Napisane przez domcia1001
Cześć dziewczyny mam mały problem a mianowicie brat kupił mi coś co nie wiem czym jest...?  z kolekcji for Ungaro...?czy możliwe ze istnieje coś takiego jak baza do ust..? np. pod pomadkę załączam zdjęcia..  specjalistki bardzo proszę o pomoc.. 
|
Domciu, jak Ci się sprawuje Beauty Powder z Ungaro? Mam na niego chętkę, ale czytałam, że kolor ledwo widoczny, nie wiem czy brać jako róż, czy może na całość się nada. Czytałam też że robi się nieco zbyt widoczny, taki mączny po aplikacji, jak u Ciebie?
Cytat:
Napisane przez Nevada87
Ponad to pracuję nad organizowaniem moich kosmetyków i dzisiaj przyleciały moje akrylowe organizery, na szminki, pędzle, kredki...ogólnie fajna sprawa tylko nieco droga jak na kawałek plastiku 
|
Nevado, fajne te organizery Będę śledzić blog Chciałabym takie, ale boję się że po prostu musiałabym je zapełnić, puste miejsca kłułyby mnie w oczy 
Cytat:
Napisane przez Mariola13
Dzisiaj przykrość mnie spotkała  . Jednak niektórzy na allegro są strasznie zawistni i zazdrośni. Zamiast pilnować siebie to kablują na innych i mają satysfakcję, że aukcę komuś zdejmują
Kiedyś tutaj pisałyście o tym, teraz sama tego doświadczyłam 
|
, napisałaś w aukcji że czegoś brak, tak? może spróbuj np przekreślić na zdjęciu, nic nie dopisuj
Cytat:
Napisane przez paulakrk
Ale MAC mi nie podszedł i kropka -
1.opakowania ..yy nie bardzo
|
to ja się też odniosę do opakowań - one właśnie wodzą mnie na pokuszenie najbardziej kocham je, są piękne, proste, eleganckie, nie odwracają uwagi od zawartości, co dzieje się w przypadku niektórych marek
wyciągnięcie MAC-a z kosmetyczki od razu poprawia mi humor 
Vril, jak Digit? Zazdraszczam, mój leżakuje w UC 
Sprawiłam sobie w MAC-u ostatnio cienie Beautiful Iris i Parfait Amour, mam nadzieję, że ładnie się z Digitem skomponują
|
|
|