Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowy BABSKI ;) serial MAGDA M.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-09, 17:54   #660
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Dot.: Nowy BABSKI ;) serial "MAGDA M."

Cytat:
Napisane przez Nierika
Najbardziej irytujacy polski serial. Scenrzysci chyba chcieli, zeby publicznosc znienawdzila Brodzik.
Też tak pomyślałam. Co za nudna, drewniana kobieta!
Jej ruda przyjaciółka z kolei poszła w drugą stronę- jest nadmiernie żywotna i mam wrażenie że na tyle zdesperowana, że przeleciałaby każdego faceta, który by na nią spojrzał Obie są dziwne, może gdyby Magda oddała trochę rozsądku koleżance, a ta podzieliłaby się swoją otwartą naturą z Magdą, byłyby bardziej znośne. Bo teraz są koszmarne.

Cytat:
Napisane przez witch_18
częśc następnego odcinku :Mariola tłumaczy Piotrowi, że zachowanie Magdy nie musi wcale oznaczać odrzucenia, a może być jedynie testem. Piotr raz jeszcze dzwoni do Magdy, ale ona nie odbiera telefonu. W sprawę angażuje się Teresa, która tłumaczy Magdzie, że nie powinna bać się zaangażowania, bo Piotr na pewno nie porzuci jej tak, jak jej ojciec. Magda umawia się z Piotrem i z trudem, ale zdecydowanie prosi go, żeby dał jej spokój. Tymczasem Julia zabiera Piotra do swojej posiadłości. Chce, żeby zajął się protestami sąsiadów, którym nie podoba się, że kobieta buduje sobie basen.
Myślałam, że to Twoja wersja rozwoju zdarzeń Poważnie tak będzie? Porażka. Twórcy serialu na pewno chcieli, żeby mówiło się o Magdzie M., żeby serial nie przeszedł bez echa. No i mówi się, tylko że niekorzystnie, jak widzę
Lukrecja_Borgia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując