2005-11-09, 17:54
|
|
|
Killing me softly
|
Dot.: Nowy BABSKI ;) serial "MAGDA M."
Cytat:
|
Napisane przez Nierika
Najbardziej irytujacy polski serial. Scenrzysci chyba chcieli, zeby publicznosc znienawdzila Brodzik.
|
Też tak pomyślałam. Co za nudna, drewniana kobieta!
Jej ruda przyjaciółka z kolei poszła w drugą stronę- jest nadmiernie żywotna i mam wrażenie że na tyle zdesperowana, że przeleciałaby każdego faceta, który by na nią spojrzał Obie są dziwne, może gdyby Magda oddała trochę rozsądku koleżance, a ta podzieliłaby się swoją otwartą naturą z Magdą, byłyby bardziej znośne. Bo teraz są koszmarne.
Cytat:
|
Napisane przez witch_18
częśc następnego odcinku :Mariola tłumaczy Piotrowi, że zachowanie Magdy nie musi wcale oznaczać odrzucenia, a może być jedynie testem. Piotr raz jeszcze dzwoni do Magdy, ale ona nie odbiera telefonu. W sprawę angażuje się Teresa, która tłumaczy Magdzie, że nie powinna bać się zaangażowania, bo Piotr na pewno nie porzuci jej tak, jak jej ojciec. Magda umawia się z Piotrem i z trudem, ale zdecydowanie prosi go, żeby dał jej spokój. Tymczasem Julia zabiera Piotra do swojej posiadłości. Chce, żeby zajął się protestami sąsiadów, którym nie podoba się, że kobieta buduje sobie basen.
|
Myślałam, że to Twoja wersja rozwoju zdarzeń Poważnie tak będzie? Porażka. Twórcy serialu na pewno chcieli, żeby mówiło się o Magdzie M., żeby serial nie przeszedł bez echa. No i mówi się, tylko że niekorzystnie, jak widzę
|
|
|