Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię zapraszam
Wątek: Wymienię zapraszam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-05, 10:00   #1
ewelinka_111
Zadomowienie

Przekupka: 2 pkt / 100% pozyt.
Smile

nieaktualne

NIEAKTUALNE

Witam. jestem otwarta na wszelkie propozycje wymiany( kosmetyki do ciała , twarzy, włosów, ale też książki, ew.ciuszki czy inne cuda ;-) Ale nie chcę kosmetyków firmy Avon i lakierów do paznokci). Proszę o cierpliwość, ponieważ w tygodniu nie mam stałego dostępu do internetu,więc odpowiadać i budować wątek będę głównie w weekendy. Póki co dodaje zdjęcia ze stron producentów,ale mam możliwość zrobienia real foto,więc postaram się je później tutaj zamieścić lub ew. wysyłać na maila zainteresowanym osobom.

****TWARZ****

*Bell, Fluid Anti-Age Make-Up
Nowa wersja Bell Anti-age. Kosmetyk zakupiony na początku września 2008r. , użyty 3-4 razy, nie widać zużycia , mam do niego kartonik, od momentu zakupu przechowywany w kartoniku w szafce. odcień 01 (najjaśniejszy) Porcelain, ważny do 06.2010
najchętniej za inny podkład
nieaktualne

*APC, Puder sypki
odcień 2 - opalony transparentny ,pudełko 30g(opakowanie takie jak na zdjęciach) kosmetyk zakupiony w sierpniu 2008. użyty 3-4 razy. Dołączony puszek był przeze mnie używany. ważny do 12.2009
na zdjęciu jest widoczne pęknięcie na pudełku, nic się przez nie nie wysypuje,ale wystarczyło ponosić puder w torebce i plastik nie wytrzymał ;-)

****WŁOSY****
*Rossmann, Babydream, Szampon dla dzieci
- butelka 250ml, raz użyty
nieaktualne

*Joanna, Styling Effect, Jedwab do włosów -użyty 3-4 razy,bardzo wydajny,chwilowo nie mam zdjęcia,ale zużycie jest prawie niewidoczne,może 1-2 mm w opakowaniu,jak będzie ktos zainteresowany, to postaram się o zdjęcie - nieaktualne

****ZAPACHY****
*Sarantis, C-Thru Black Diamond, Dezodorant - użyty 3 razy w małych ilościach, ważny do 18.11.2010
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  pudry_sypkie.jpg
Wyświetleń: 19
Rozmiar:  46,7 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  3d7e07eeacfeacc6d93c1c1f5e52ffb2.jpg
Wyświetleń: 263
Rozmiar:  17,6 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  48_1.jpg
Wyświetleń: 9
Rozmiar:  6,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  wizaz1.jpg
Wyświetleń: 7
Rozmiar:  41,1 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  wizaz2.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  47,5 KB  

Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  wizaz3.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  45,9 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!

Pain is inevitable, suffering is optional.

blog kulinarny

Edytowane przez ewelinka_111
Czas edycji: 2009-08-03 o 20:01
ewelinka_111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując