Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Słabe nerwy
Wątek: Słabe nerwy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-06, 20:59   #1
nusia19
Przyczajenie

Unhappy

Słabe nerwy

No właśnie, moje Drogie. Moim wielkim i uciążliwym problemem jest to, że mam słabe nerwy. A dokładniej chodzi o to, że nie potrafię oglądać żadnych rzeczy tak jakby "drastycznych", przeraża mnie nawet widok złamanej ręki w mojej wyobraźni Od razu mi słabo, kiedy ktoś mówi o jakiś urazach, czuje sie, jakbym za chwilę miała zemdleć. To jest okropne! Tak bardzo utrudnia mi życie... Najchętniej schowałabym się w ciemnym kącie i przesiedziałabym tam całe życie:/ Chcę robić kurs instruktora jazdy konnej, a zanim zdobędę papiery musze przejść kurs pierwszej pomocy. W szkole mam takie zajęcia i to jest koszmar! Nie czuję sie na siłach, żeby z tym walczyć, po prostu ja nie wiem co mam robić... Najgorsze jest to, że ja się boję tych zajęć po prostu , boję się, ze zrobi mi się nie dobrze albo omdleję... Przez całe zajęcia siedzę jak na szpilkach, boję się, ze jak usłyszę o jakimś wypadku to momentalnie zasłabnę... Prosze doradźcie mi, jak z tym sobie poradzić, jak z tym walczyć?? Chciałabym jakoś się z tym wszystkim "oswajać" ale nie wiem jak zacząć. Może któraś z Was też tak reaguje na te sprawy? Pomóżcie, proszę! Pozdrawiam!
nusia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując