2008-10-07, 10:08
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;)
Cytat:
Napisane przez gold-fish
L_V czy Ty sie znasz na włosach  ? Ostatnio farbnęłam się na jasny blond i z przykrością stwierdzam (i nie tylko ja) ze źle wygladam...  podobno wyglądam mdło  myślę zeby szybciutko je przyciemnić, nawet jasnym brązem. Kto wie- jaka moze byc przerwa miedzy farbowaniem?
L_V... nic Wam sie nie stało?
|
Goldi to masz to co ja z włosami , tyle że ja z brązów wracam do blondu...
Podjęłam walkę o zdrowe włosy, maski co drugi dzien itp. Muszę je uzdrowić, i sprawić aby błyskawicznie odrosły 
A to nie koniec, kolejna farba polecona przez Svineckę w drodze, i wkrótce na głowie  
Czy mogę Was prosić,o to że jak zacznę następnym razem temat zmiany fryzury prosze mi przypomniec mój koszmar 
Cytat:
Napisane przez L_V
Nic się nie stało, nie rozbiliśmy się, bo TZ zapanował nad samochodem. Zaczęłay nam sie palić hamulce i TZ zdazył jakoś wyhamowac i zjechac na parking przed zajazdem. Stamtąd nad odholowano (za kosmiczne pieniądze).
Wczoraj samochód cały dzień był w warsztacie i nie mogli znależć usterki. Chyba dopiero po 6h w końcu znaleźli i mogliśmy bezpiecznie wrócić do warszawy.
Mieliśmy ponoć szczescie,b o w warsztacie powiedzieli, ze przód samopchodu mógł się zapalić. Wolę o tym nie myślec.
Nadenerwowałam się tyle, ze lepiej nie mówić.
|
O rany Dobrze, że skończyło się tylko tak Z samochodami niestety zawsze są jakieś przygody
|
|
|