2008-10-07, 12:03
|
|
BAN stały
|
Dot.: Sprzęty AGD (lodówka, kuchenka, pralka, zmywarka,okap) - porady, opinie
Cytat:
Napisane przez Niuniaczek
Ja mam zmywarkę BEKO , parę postów wyżej na nią narzekałam ale już jest wszystko ok .Okazało się ,że pakowałam do niej za dużo naczyń ik dlatego wyjmowałam brudne naczynia
A ja tak z innej beczki, chciałam sobie ostatnio kypić akumulatorowy odkurzacz taki mały do ręki do odkurzania drobniejszych rzeczy a zwłaszcza schodów ( kurz, naniesiony piachi td ). Nie znam sie na mocach odkurzaczy kompletnie, te akumulatorowe sa od 4 do nawt 17 V oczywiście im wyżej tym drożzej nawet do 300-400 zł, a za tą cene mozna już kupić normalny odkurzacz.
I tu pytanie czy sie opłaca (TZ uważa że nie), Może któraż z Was ma taki odkurzacz, jak się sprawuje? Jaką markę polecacie?
Znalazłam cos takiego ale firmy nie kojarzę : http://www.megamedia.pl/odkurzacze-akumulatorowe-z
Ale mają dobre moce za w miarę niską cenę
Byłabym w stanie wydac taka kase bo ułatwił by mi ogarnięcie tych schodów- praktycznie codziennie naniesie się piask z dworu, wyglada to nieestetycznie a z szufelką i szczotką nie chce mi sie tak często latać
|
Ponawiam
Może jednak któraś z was miała do czynienia z jakimkolwiek odkurzaczem akumulatorowym i może się wypowiedzieć na ten temat
Interesuje mnie odp na pytanie jaka tjest moc takiego urządzenia
|
|
|