Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-07, 21:57   #454
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
Faficzkowa, nie przejmuj się zabiegiem, zobaczysz, że wszystko szybko wróci do normy, czas prędko minie, a ty będziesz paradowała z ślicznymi zdrowymi ząbkami. Wszystko będzie dobrze! My też będziemy za tobą tęskniły. Na pocieszenie Myślę, że twoja płaczliwość to wynik brania hormonów, ale także aury i ogólnie dolegliwości, które cię męczą. Niedługo wszystko się odwróci w dobrą stronę.
dzięki kochana, jak wróciłam wpadłam trochę w histerię ale co tam boje się strasznie, szczególnie tego bólu, ja nigdy nie byłam w szpitalu, oprócz badań hormonalnych ale tam to sanatorium było prawie ale cóż MUSZĘ nie mam wyjścia... ale mam w was wsparcie
tak apropo tego wsparcia, to jest niesamowite, przecież się praktycznie nie znamy a jedna drugą wspiera jakbyśmy znały się latami

Cytat:
Wyglądasz bardzo fajnie i nie zmienisz mojego zdania
ineczka7 mam takie samo zdanie jak nice6irl bardzo ładnie wyglądasz na avatarku

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
Zdjęć nie będzie, aparatu brak Za to opiszę: krótka, skośna grzywka, z tyłu też raczej krótko, z przodu na prosto do brody Łiiiii!
fiu fiu to ładna fryzurka musi być zawsze podobały mi się krótkie włosy więc tym bardziej zazdroszczę

Cytat:
Teraz męczy mnie mój kolor włosów... obecnie mam taki słomkowy blond, o którym zawsze marzyłam, ale zastanawiam się nad ciemnymi włosami. I nie umiem się zdeycdować, a nikt nie potrafi mi doradzić
kochana jeśli podoba Ci się ciemny to spróbuj to tylko włosy zawsze możesz wrócić do poprzedniego koloru do odważnych świat należy
ja planuję na zimę zmianę koloru... teraz jestem ciemną brunetką no w sumie bardziej odcień takiej szatynki trudno go sprecyzować ale chce sobie zrobić RUDE! takie bardzo ciemne! ciekawe czy się odważę

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora