Wątek
:
"Nie do konca" dieta
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-10-08, 12:29
#
1
talka_18
Raczkowanie
"Nie do konca" dieta
Na poczatku witam..
Zaczynam zapoznawac sie z działem dietetyka..
Grzecznie przeszukałam wiele postow, tematow ale czegos podobnego nie znalazlam... jedynie cos podobnego to MZ-WR w dziale bardziej plotkowym
wachałam sie czy napisac tu czy na wspolnym odchudzaniu!
jesli gdzies jest watek podobny to obecnego prosze zamknac ten i odesłac to odpowiedniego
Staram sie (grzecznie)
stosowac do rad dziewczyn z forum ktore maja jakies wieksze niz ja pojecie o odchudzaniu..
wiec moj problem twi w tym ze sniadania ( mniej wiecej) nauczyłam sie juz komponowac.. drugie sniadania tez.. podwieczorki i kolacje..
Jest problem z obiadem.. jestem skazana na obiady tesciowej
Niestety nie bede tylko dla siebie gotowac osobno.. ona mi przygotowywuje dzien wczesniej a ja dokanczam do południa..
Tu moje pytanie.. np na jutro robi gulasz z kasza gryczana i ogorkiem kiszonym... oczywiscie gulasz zageszczony nie tak jak moge - snietana, maka.. same wiecie..
dzis jajko, sos koperkowy zageszczony j.w. i ziemniaki..
ziemniaki zastepuje np ryzem brazowym, czy kasza gryczana.. ale reszty nie daje rady..
czy w ten sposob dieta ma szanse powodzenia? czy raczej sobie darowac?
dzis zrobilam sobie sama obiat - ryz, kalafior gotowany, jajko, surowka i... było niedobre.. coz.. zjadlam i jestem najedzona..
ale niewazne.. jesli ktos mi moze odpowiedziec na pytanie czy ta dieta ma sens czyli 4 posliłki dietetyczne rdukcyjne z duza iloscia białka i jeden obiad niestety mało dietetyczny czy mam sobie juz darowac na wstepie?
Jak cos panieruje to prosze zeby nie panierowala.. a jak bedzie smarzyc to poprosze zeby bylo to na oliwie z oliwek.. tyle moge zrobic.. ale typu miesa nie smienie.. czy np jak jutro gulasz - musze zjesc.. bo co? głodzic sie znow
Dziekuje wszystkim ktorzy mi odpowiedza.
Pozdrawiam serdecznie
Niedawno udało sie 13 kg - teraz tez tam rade..
Start - 27.07.2009
160 cm - cel 55 kg!
68,7 -
66
-
65,6
- 62 - 59 - 55
Edytowane przez talka_18
Czas edycji: 2008-10-08 o
12:32
Powód: uzupełnienie informacji!
talka_18