no to dobre ceny, jak meiszkalam w Pl i czasami chodzilam do lumpeksow to za jedna bluzeczke 20-25 zl, wiec raczej rogie mam lumpeksy w rodzinnym miescie,,,
a co do tych ciuchow atmopshere, to nei wiem jak w innych miastach ale u mnie ejst ten sklep i buty, jakies torebki, czy bluzki kupowalam po euro- pol euro.... w tamtym roku nawozlam ok 20 par butow, kupilam je na jesien, buty byly letnie- kazde po 50 centow, Pozniej takie same na allegro do 100 zl szly,,, wiec mysle, ze wlasnie oni kupuja na takich wyprtzedazach i je wystawiaja

W tym roku tez poluje na jakies super okazje

Dzis bylam w primarku i kupilam naprawde sliczna bluzeczke z atmopshere:_) koronkowa, wg mnie, wyglada sie w niej szczuplo, a pod nia jest zwykla koszulka

Moj tz powiedzial, ze seksi

Pozniej postaram sie zrobic jej zdjecie

aaa i byly prze prze swietne plaszczyki, poprostu piekne- w krate- pare rodzajow- wlasnie wypakowywali mmmm:") wszytskie po 25 euro, ale fason- grzybki.... mierzylam, ale mam za duze piersi i niestety nie wyglada to ladnie

ale i tak mysle kupic przynajmniej jeden zeby chodzic nawet w rozpietym, bo sa naprawde slodkie

ehhh sie rozpisalam :")