Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moda "plus size"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-08, 16:52   #4265
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Dot.: Moda "plus size"

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Faficzkowa codziennie codziennie i codziennie co troche mniej.... co jakis czas mi skacze 200 gramow w gore i znow spada ja mam nadzieje jutro 92 cos tam.... zobaczyc a do swiat to juz bankowo osemeczke sprzodu.... marzy mi sie na swieta 83 ale zostalo mi 2 miesiace i 10 kilo nie jest niemozliwe ale ... jak bedzie 85 tez bede szczesliwa.... a na wielkanoc 75 a na wakcje z moim miskuniem kochanym to juz bede laseczka 70 bede i juz on i tak juz mowi ze schudlam i w ogole mniej mnie do kochania
no to super! Gratuluje! czekam niecierpliwie na zmianę podpisu

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość

no to dobre ceny, jak meiszkalam w Pl i czasami chodzilam do lumpeksow to za jedna bluzeczke 20-25 zl, wiec raczej rogie mam lumpeksy w rodzinnym miescie,,,
a co do tych ciuchow atmopshere, to nei wiem jak w innych miastach ale u mnie ejst ten sklep i buty, jakies torebki, czy bluzki kupowalam po euro- pol euro.... w tamtym roku nawozlam ok 20 par butow, kupilam je na jesien, buty byly letnie- kazde po 50 centow, Pozniej takie same na allegro do 100 zl szly,,, wiec mysle, ze wlasnie oni kupuja na takich wyprtzedazach i je wystawiaja W tym roku tez poluje na jakies super okazje Dzis bylam w primarku i kupilam naprawde sliczna bluzeczke z atmopshere:_) koronkowa, wg mnie, wyglada sie w niej szczuplo, a pod nia jest zwykla koszulka Moj tz powiedzial, ze seksi Pozniej postaram sie zrobic jej zdjecie aaa i byly prze prze swietne plaszczyki, poprostu piekne- w krate- pare rodzajow- wlasnie wypakowywali mmmm:") wszytskie po 25 euro, ale fason- grzybki.... mierzylam, ale mam za duze piersi i niestety nie wyglada to ladnie ale i tak mysle kupic przynajmniej jeden zeby chodzic nawet w rozpietym, bo sa naprawde slodkie ehhh sie rozpisalam :")
mmmm zazdroszczę taki przecen... no i tych sklepów, z tego co wiem nie są to ubrania najlepszej jakości ale tak na prawdę co teraz jest DOBREJ JAKOŚCI I W DOBREJ CENIE? i tak po max 2 sezonach trzeba to wymieniać .... eh więc jak masz tylko fajne ciuchy chwal się chwal chętnie poślinię monitorka.....

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora