Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Garderoba h&m, only, h&m, only, veromoda, mexx, otl, sirup and many more....
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-08, 19:24   #1
shana
Raczkowanie

Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
Lightbulb

Garderoba h&m, only, h&m, only, veromoda, mexx, otl, sirup and many more....

WĄTEK NIEAKTUALNY
WĄTEK NIEAKTUALNY
WĄTEK NIEAKTUALNY
WĄTEK NIEAKTUALNY
WĄTEK NIEAKTUALNY
WĄTEK NIEAKTUALNY
WĄTEK NIEAKTUALNY

COŚ,O CZYM KAŻDA WIZAŻANKA WIEDZIEC POWINNA
  1. Zdjęcia prezentowane w moim wątku są moją własnością i zabrania się kopiowania ich***
  2. Bardzo proszę o informowanie mnie o wszelkich wadach na Waszych rzeczach - ja rewanzuje się tym samym***
  3. Proszę dokonujcie przemyślanych wymianek, gdy już się zamienię nie będę zbytnio chętna na "odmianę". Chyba,że w uzasadnionych przypadkach, tj. gdy moja rzecz będzie miała wadę, o której Was nie poinformuje***
  4. Mój rozmiar to większe M i L, obwód biustu to 95 cm a pasa 70 cm.
  5. Proszę, nie proponujcie mi rzeczy w nie moich rozmiarach. Aczkolwiek zdarza się przecież,że S-ka może byc tak naprawdę L-ką, także powiadomcie mnie o tym***
  6. Na Wasze propozycje dot. wymian ,zawsze odpisuję w Waszych postach i proszę o to samo***
  7. WYSYŁKA: Jeżeli wysyłam lekką paczkę, to ew. mogę wysłac priorytetem, ale przy kilku rzeczach będę obstawać przy zwykłym poleconym , ponieważ koszty wysyłki są bardzo duże

Nie wysyłam paczki jako pierwsza! Jeżeli ktoś ma zdecydowaną przewagę przekupek conajmniej lub około 30, i zdecydowanie obstaje przy tym abym wysłała jako pierwsza to O.K.
Jeżeli różnica w ich ilości będzie niewielka wysyłamy równocześnie i przesyłamy sobie skany, lub zdjęcia potwierdzeń nadania. Jeśli któraś z wizażanek nie zgadza się na to, po prostu się nie wymienimy.

NIE WYMIENIAM SIĘ NA SPRANE I ZNISZCZONE RZECZY!
UZYWANE?
DLACZEGO NIE
ALE TYLKO W IDEALNYM STANIE
NIE UKRYWAJCIE ŻADNYCH WAD
MOJE RZECZY SĄ W WIĘKSZOŚCI W BARDZO DOBRYM
WRĘCZ IDEALNYM STANIE I DLATEGO TAKICH OCZEKUJE W ZAMIAN!!!

Oto, co mam Wam, kochane do zaoferowania:

1. Vila Spódnica naprawdę sliczna rozm S, ale ja noszę M i L i była dobra dzięki sciągaczowi jest właściwie uniwersalna. Jak nowa założona 2 - 3 razy
    za coś naprawdę wyjątkowego - inną spódnicę, sukienkę) stan idealny
    NIE MA!!!!
  2. Bluzeczka wiązana na szyję. ORSAY rozm M
  3. Tuba ORSAY, równiez rozm M stan bdb
  4. Bluza Vero Moda rozm. S stan db (lekko starta farba na zamku)
  5. Long w paseczki GINA TRICOT, rozm S/M/L
  6. Tunika ONLY, rozm M, ale jest luźna i wiązana w pasie więc będzie pasować na mniejszą i większą osóbkę, zał. 3 razy,stan bardzo dobry
  7. Jasno brązowe spodenki BUTIK, rozm 38 (nie obszyte na dole)
  8. MALUTKA KOSZULKA ADIDAS. ROZMIAR S
  9. GRAFITOWA BLUZA, ROZM 8 stan bdb, założona 2,3 razy
  10. Spodniczka HUMMEL sportowa, biodrówka, kolor zielony rozm na metce to L stan idealny ponieważ założyłam ją tylko 1 raz!
  11. Pasek w kropeczki,rozm S
  12. ŚWIETNY FIOLETOWO-SZARY LONG FIRMY SIRUP, ROZM M, stan bdb
  13. LONG SHIRT GreenPoint rozm 2, stan bdb
  14. BLUZKA - czarna, nadruk "gazetowy" rozmiar 38 'GreenPoint', stan bdb
  15. Torba Diverse, stan db (w środku jest znacznie ubrudzona długopisem , chyba żelowym bo próbowałam zmyć ale się nie da. Z zewnątrz nic nie widać bo torba jest nieprzemakalna. Jeszcze z tyłu jest lekko ciemniejsza od spodni, ale to akurat powinno zejsc w praniu)
  16. Dużo próbek La roche-posay ok 20 próbek (krem nawilżający do cery tłustej wrażliwej)
  17. Nivea - Pearl & Beauty - deodorant spray (antyperspirant) - mam kilka sztuk, są to miniprodukty każdy po 35 ml. NOWE]
  18. Brązowe kozaczki/saszki, skórzane, nie ocieplane z ażurkowym wzorkiem (uzywane) na płaskiej podeszwie rozmiar 34/35. Aczkolwiek mogą być dobre na małe 36 Są w dobrym stanie. Nadają się na wiosnę, lato i jesien
  19. CZERWONE PEEP TOE ROZM. 34/35 NA OBCASIE OK 7 CM. ZAŁOŻONE Z 5 RAZY. FLEKI PRAWIE NIE ZNISZCZONE, BUCIKI MAJĄ LEKKO ZARYSOWANY OBCAS. SĄ DOBRZE WYPROFILOWANE, TYLKO,ŻE JA NIE MOGĘ CHODZIĆ W ZAMSZOWYCH BUCIKACH NIESTETY. WKŁADKA SKÓRZANA. BUTKI ROBIONE BYŁY NA ZAMÓWIENIE!!!
  20. Sukienka H&M, bombka na szelkach, rozm 38. Z serii Organic Stan: jak nowa! Miałam ja raz na sobie. Nie była nawet jeszcze prana. Kolor taki jasny czarny. Będzie dobra na dziewczynę z małym biustem. napewno nie na D i duże C Zdjęcie z komórki więc nie wyraźne. W rzeczywistości prześliczna! <--- allegro
  21. Bluza OTL, rozm M. Kolor biały, brązowe aplikacje. jak nowa, Raz założona
  22. Zielona tunika, siateczka LEVIS, rozm uniwersalny, gdzieś zrobilam dziurke, ale nie wiem gdzie bo babcia tak zszyła,że nie widać ;D
  23. Sweterek, siateczka MEXX, rozm. 38. Stan idealny

Będę bardzo wybredna i ostrożna.
Zawiodłam się strasznie na jednej z wymian i nie chcę aby to się powtórzyło.

Mimo wszystko, życzę Wam i sobie owocnych wymianek.

PS. Niektóre rzeczy mogą nagle "zniknąć" gdyż wystawiam też na Allegro

Edytowane przez shana
Czas edycji: 2009-01-23 o 10:06
shana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując