Raczkowanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
Garderoba h&m, only, h&m, only, veromoda, mexx, otl, sirup and many more....
WĄTEK NIEAKTUALNY
WĄTEK NIEAKTUALNY
WĄTEK NIEAKTUALNY
WĄTEK NIEAKTUALNY
WĄTEK NIEAKTUALNY
WĄTEK NIEAKTUALNY
WĄTEK NIEAKTUALNY
COŚ,O CZYM KAŻDA WIZAŻANKA WIEDZIEC POWINNA- Zdjęcia prezentowane w moim wątku są moją własnością i zabrania się kopiowania ich***
- Bardzo proszę o informowanie mnie o wszelkich wadach na Waszych rzeczach - ja rewanzuje się tym samym***
- Proszę dokonujcie przemyślanych wymianek, gdy już się zamienię nie będę zbytnio chętna na "odmianę". Chyba,że w uzasadnionych przypadkach, tj. gdy moja rzecz będzie miała wadę, o której Was nie poinformuje***
- Mój rozmiar to większe M i L, obwód biustu to 95 cm a pasa 70 cm.
- Proszę, nie proponujcie mi rzeczy w nie moich rozmiarach. Aczkolwiek zdarza się przecież,że S-ka może byc tak naprawdę L-ką, także powiadomcie mnie o tym***
- Na Wasze propozycje dot. wymian ,zawsze odpisuję w Waszych postach i proszę o to samo***
- WYSYŁKA: Jeżeli wysyłam lekką paczkę, to ew. mogę wysłac priorytetem, ale przy kilku rzeczach będę obstawać przy zwykłym poleconym , ponieważ koszty wysyłki są bardzo duże
Nie wysyłam paczki jako pierwsza! Jeżeli ktoś ma zdecydowaną przewagę przekupek conajmniej lub około 30, i zdecydowanie obstaje przy tym abym wysłała jako pierwsza to O.K.
Jeżeli różnica w ich ilości będzie niewielka wysyłamy równocześnie i przesyłamy sobie skany, lub zdjęcia potwierdzeń nadania. Jeśli któraś z wizażanek nie zgadza się na to, po prostu się nie wymienimy.
NIE WYMIENIAM SIĘ NA SPRANE I ZNISZCZONE RZECZY!
UZYWANE?
DLACZEGO NIE
ALE TYLKO W IDEALNYM STANIE
NIE UKRYWAJCIE ŻADNYCH WAD
MOJE RZECZY SĄ W WIĘKSZOŚCI W BARDZO DOBRYM
WRĘCZ IDEALNYM STANIE I DLATEGO TAKICH OCZEKUJE W ZAMIAN!!!
Oto, co mam Wam, kochane do zaoferowania:
- Vila Spódnica naprawdę sliczna rozm S, ale ja noszę M i L i była dobra dzięki sciągaczowi jest właściwie uniwersalna. Jak nowa założona 2 - 3 razy
za coś naprawdę wyjątkowego - inną spódnicę, sukienkę) stan idealny NIE MA!!!!
- Bluzeczka wiązana na szyję. ORSAY rozm M
- Tuba ORSAY, równiez rozm M stan bdb
- Bluza Vero Moda rozm. S stan db (lekko starta farba na zamku)
- Long w paseczki GINA TRICOT, rozm S/M/L
- Tunika ONLY, rozm M, ale jest luźna i wiązana w pasie więc będzie pasować na mniejszą i większą osóbkę, zał. 3 razy,stan bardzo dobry
- Jasno brązowe spodenki BUTIK, rozm 38 (nie obszyte na dole)
- MALUTKA KOSZULKA ADIDAS. ROZMIAR S
- GRAFITOWA BLUZA, ROZM 8 stan bdb, założona 2,3 razy
- Spodniczka HUMMEL sportowa, biodrówka, kolor zielony rozm na metce to L stan idealny ponieważ założyłam ją tylko 1 raz!
- Pasek w kropeczki,rozm S
- ŚWIETNY FIOLETOWO-SZARY LONG FIRMY SIRUP, ROZM M, stan bdb
- LONG SHIRT GreenPoint rozm 2, stan bdb
- BLUZKA - czarna, nadruk "gazetowy" rozmiar 38 'GreenPoint', stan bdb
- Torba Diverse, stan db (w środku jest znacznie ubrudzona długopisem , chyba żelowym bo próbowałam zmyć ale się nie da. Z zewnątrz nic nie widać bo torba jest nieprzemakalna. Jeszcze z tyłu jest lekko ciemniejsza od spodni, ale to akurat powinno zejsc w praniu)
- Dużo próbek La roche-posay ok 20 próbek (krem nawilżający do cery tłustej wrażliwej)
- Nivea - Pearl & Beauty - deodorant spray (antyperspirant) - mam kilka sztuk, są to miniprodukty każdy po 35 ml. NOWE]
- Brązowe kozaczki/saszki, skórzane, nie ocieplane z ażurkowym wzorkiem (uzywane) na płaskiej podeszwie rozmiar 34/35. Aczkolwiek mogą być dobre na małe 36 Są w dobrym stanie. Nadają się na wiosnę, lato i jesien
- CZERWONE PEEP TOE ROZM. 34/35 NA OBCASIE OK 7 CM. ZAŁOŻONE Z 5 RAZY. FLEKI PRAWIE NIE ZNISZCZONE, BUCIKI MAJĄ LEKKO ZARYSOWANY OBCAS. SĄ DOBRZE WYPROFILOWANE, TYLKO,ŻE JA NIE MOGĘ CHODZIĆ W ZAMSZOWYCH BUCIKACH NIESTETY. WKŁADKA SKÓRZANA. BUTKI ROBIONE BYŁY NA ZAMÓWIENIE!!!
- Sukienka H&M, bombka na szelkach, rozm 38. Z serii Organic Stan: jak nowa! Miałam ja raz na sobie. Nie była nawet jeszcze prana. Kolor taki jasny czarny. Będzie dobra na dziewczynę z małym biustem. napewno nie na D i duże C Zdjęcie z komórki więc nie wyraźne. W rzeczywistości prześliczna! <--- allegro
- Bluza OTL, rozm M. Kolor biały, brązowe aplikacje. jak nowa, Raz założona
- Zielona tunika, siateczka LEVIS, rozm uniwersalny, gdzieś zrobilam dziurke, ale nie wiem gdzie bo babcia tak zszyła,że nie widać ;D
- Sweterek, siateczka MEXX, rozm. 38. Stan idealny
Będę bardzo wybredna i ostrożna.
Zawiodłam się strasznie na jednej z wymian i nie chcę aby to się powtórzyło.
Mimo wszystko, życzę Wam i sobie owocnych wymianek.
PS. Niektóre rzeczy mogą nagle "zniknąć" gdyż wystawiam też na Allegro
Edytowane przez shana
Czas edycji: 2009-01-23 o 10:06
|