Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak długo karmiłyście piersią?
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-11-10, 20:38   #54
Aneta???
Zakorzenienie

GG do Aneta??? Send a message via Skype™ to Aneta???
Dot.: Jak długo karmiłyście piersią?

Cytat:
Napisane przez agatha_c
Akurat to będzie można stwierdzić po latach ....

Z czystej ciekawości zapytałam dzisiaj moją mame czy pamięta matki które długo karmiły piersią, pamiętała ... okazalo się że żadna z tych osób (teraz dorosłych) nie potafi usamodzielnić się. Co dziwne matki uważają że ich dzieci są bardzo mądre i inteligentne dlatego zamiast pracować cały czas coś studiują. Nie mają założonych rodzin matki uważają że mają czas i za byle kogo nie wyjdą za mąż/ożenią się. Generalnie są to matki które złego słowa o swoich dzieciach powiedzieć nie dadzą. A dzieci mało lubiani przez rówieśników główie za rozpieszczenie, kompletnie nierzeczywiste podejście do życia, przekonani o swojej wspaniałości.
Jasne zaraz mi ktoś powie że to żadne badania naukowe itd ... Po prostu przeczytałam co napisała Mariqa i byłam ciekawa jak to ma się do rzeczywistości która mnie otacza.
Sprawa indywidualna,moze przypadek.Rowniez malo samodzielna dorosla osoba mogla w przeszlosci byc caly czas na butelce,na mleku w proszku,bo tylko takie bylo.Nie rozumiem co ma karmienie do rozpieszczania?
Aneta??? jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując