Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-09, 13:56   #3304
adrijah
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

rany.. umrę.. właśnie wróciłam z basenu (wf) i czuję się jak 80letnia babcia jutro rano będzie gorzej za to od poniedziałku zaczynam się odchudzać tzn odżywiać tak jak powinnam - idę na jeden z cotygodniowych wykładów o zdrowym odżywianiu, wczoraj byłam na konsultacji, nie powinnam jeść nabiału ale za to powinnam pić 3l wodydziennie (niemal na siłę wypijam codziennie 1,5l ) i ćwiczyć żeby zgubić brzuch, tyłek i uda, bo jak zacznę odpowiednio i racjonalnie (przede wszystkim regularnie ) jeść, to najpierw zrzucę górę (takia budowa) i będę mega nieproporconalna dlatego dzisiaj pożyczyłam od ratownika deskę i godzinę tylko machałam nogami i biodrami no, ze 2 razy kraulem pływałam

w ogóle dowiedziałam się, że w wielu przypadkach różnego rodzaju wypryski na twarzy pojawiają się dlatego, że.. nie pijemy dostatecznie dużo wody wszelkiego rodzaju toksyny nie mają jak się wydostać z ogranizmy (tak to by się je wysikało krótko mówiąc ), więc zaczynają wyłazić przez skórę jak mi dziewczyna pokazywała swoje zdjęcia zanim się wzięła za siebie to się przeraziłam. powiedziała, że teraz pije dużo wody i używa tylko kremu nawilżającego. mówię Wam - w życiu nie widziałam tak gładkiej twarzy z bliska, bez makijażu