2008-10-09, 19:45
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
Napisane przez akasha84
Mischoko ja przy moim Mężu chyba zdziadziałam, nie odczuwam potrzeby dbania o siebie, co kiedyś było nie do pomyślenia...
|
I ja mam podobnie przy moim tż, już nie dbam tak o siebie jak kiedyś. Stałam się jakaś mniej kobieca i chciałabym to zmienić, ale z drugiej strony ten wygodny dres Przynajmniej nie jestem sama w gronie troszkę 'zdziadziałych'.
Cytat:
Napisane przez adrijah
eee tam, ja jestem najgrubsza na tym basenie wszystkie panny, które chodzą to tyczki (stanie za latarnią i jej nie widać), do tego wysokie, ładne... faceci, którzy się zapisali na basen (oczywiście o wfie mówię) to też kurcze same mięśniaki itd. Ale ja lubię pływać dzisiaj jak pływałam na plecach, a było pusto, bo reszta (3 osoby) poszła do jacuzzi to z nudów sobie swój biust oglądałam i doczytałam dzisiaj, że mają tam saunę a sąsiadka to babeczka w okolicach 60tki, też przy kości, więc będzie nam raźniej może nawet będzie chciała się przyłączyć do odchudzającej grupy wsparcia zobaczymy 
|
Fajnie, zazdroszczę. Ja też lubię pływać. Tylko te kosmiczne ceny karnetów no ale czasami wybiorę się z kumpelą, jak nas najdzie ochota. Tylko bywa to coraz rzadziej. Kompanka także niezła 
Ja zostanę, bo mi się jakoś to chudnięcie odwleka i odwleka Ale to już coś jak nas dwie zostanie. I dzięki za kolejną opinię. Jak pisałam wcześniej- przyda się, bo zostaję przy blond włosach 
To tyle, póki co
|