2008-10-09, 19:55
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: dziewczynki z Irlandii!!!!
Cytat:
Napisane przez pani z herbata
Martus co sie stalo? zwolnili Cie??
ja mam tylko 24h tygodniowo i juz zle, a jak bede musiala zmniejszyc ilosc godzin bo nie dam rady wysiedziec albo co gorsze pojsc wczesniej na macierzynski  nie widze tego
oj mala daje czadu, jestem jak zombie chce spac ciagle i brzuch chociaz jeszce nie na maxa wielki to juz mi przeszkadza
ciazowe spodnie juz za male na mnie i musze kupic nowe, poki co 9kg+
szukam teraz lozeczka second hand ale chyba bede musiala wyrzygac te 300 na nowe i materacyk
zaczelam kurs ksiegowosci wieczorowo, nigdy nie myslalam ze siedzenie w liczbach przyniesie mi tyle radochy
|
Kochana, przepiękne zdjęcie. Bije Ciebie taka radość życia, że aż zaczynam zazdrościć....
Gratuluję też mobilizacji do kursu ksiegowości.
A co mojego bezrobocia to najzwyczajniej kontrakt mi się skończył, a w związku z tym że Voluntary Disability Sector dostał mniej budżetu niż dotychczas to mojej organizacji nie było na mnie stać
nie moge się jakoś zmobilizować by szukac czegoś nowego, bo po pierwsze sama nie nie wiem w co by tu uderzyć a po drugie nie ma pospiechu - Pan Maż pracuje więc jeść mam co i na głowę nie pada, a wkońcu mogę poleniuchować. Ale on Poniedziałku obiecuję mobilizację
|
|
|