Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Galeria zaskoczeniowa - zaskocz mnie!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-09, 21:09   #3
mamuta
Wtajemniczenie

GG do mamuta
Dot.: Galeria zaskoczeniowa - zaskocz mnie!

1. Paczkę dostałam od Mariki 2. W paczuszce dostałam: dwa arkusze A4 papieru wizytówkowego, po arkuszu A4 papieru w kolorze zielonym i folii przezroczystej, trochę kartonu niebieskiego, papieru ozdobnego z wróżka, koronkę, falbankę, chyba z 5m wstążki satynowej , cekinki, napis naklejkowy:"Notes" i notesik do ozdobienia oraz coś z czym zupełnie nie wiedziałam co zrobić- arkusz papieru samoprzylepnego, białego pociętego w prosrokąty (takie naklejki) . Był jeszcze kawałek gąbeczki, niestety o nim zapomniałam i dopiero teraz go na zdjęciu zobaczyłam
3. Miałam z tego wszystkiego zrobić (ozdobić) malutki notesik na zapiski
4. Zrobiłam notesik, bardzo starałam sie wykorzystać jak najwięcej materiałów, okładkę zobiłam od podstaw, ale i tak zostało mi tego całe mnóstwo , dorobiłam jeszcze kartkę i zakładkę, a z resztek zrobiłam dla Danusi puncherkowe wycinanki. Z folii też zrobiłam wycinanki. Ten papier naklejkowy postemplowałam pieczątką napisową, na pewno damurek to sensownie wykorzysta
Całość zapakowałam w (swój) papier i omotałam resztą wstążki ,

No, chyba wszytsko, teraz zdjęcia po kolei:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg paczka od mariki.jpg (35,6 KB, 446 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg notes.jpg (41,3 KB, 478 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kartka i zakładka.jpg (37,6 KB, 361 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg szczegół.jpg (38,5 KB, 254 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg całość.jpg (37,6 KB, 318 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg scrapki.jpg (65,7 KB, 370 załadowań)