2008-10-10, 09:14
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IV
Cytat:
Napisane przez hihi
Wiesz, facet od pierwszych zajęć robił maślane oczka do mnie i jakies uwagi, do tego stopnia, że dziewczyny z grupy zauważyły i wszyscy sie smiali, że facet coś do mnie ma. No i wczoraj bezczelnie "Aniu, śliczna fryzura, nowa, prawda?" No do diabła, od kiedy ja jestem dla niego "Anią", a nie Pani? Co? Wpisał mi ocene do indeksu, przestał być nauczycielem i myśli sobie nie wiadomo co?
Czyszczenie uszu mojego kota go0 nie boli. Lekarka pokazywała nam układ ucha kota i poprawne czyszczenie ucha, jesli nie ma żadnych uszkodzeń ani anatomicznych problemów nie ma prawa kota boleć! Może mu sie nie podobać, bo to nic przyjemnego, tak jak u człowieka, ale bolec nie powinno.
Podejrzewam, że lekarz dałby kotu jakiś zastrzyk, żeby chociaż chwilowo znieczulić te uszy... i żeby stan zapalny sie nie wdał, jak on sie tak drapie 
|
jakiś dziadu obelśny,fu, nie lubię takich zaczepek, niestety to standard na targach
co do koteczka, to może go nie boli, ale tak zamyka oczka i sie wierci
ale czyścimy mu sami co 2 dni i widac poprawę
edit: dziewczyny wiecie jak to działa?co to?http://pl.strawberrynet.com/makeup.a...neId=8041#8041
|
|
|