Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-10, 11:09   #4046
chise
Wtajemniczenie

Dot.: Ploty i pogaduchy Truskawkomaniaków i Truskawkoholików cz. IV

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
kurcze wrocilam do domu, bo klientki odwołały wizyty i ide na 11..super a trzeba było wstać po 6
Biedaku, ale przynajmniej trochę z nami pogawędziłaś
Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Dziekuje
zaliczone, za tydzien w czwsartek ostatni i po sprawie.

Ale było nieprzyjemnie ogólnie, bo uczyłam się jak głupia i wszystko umiałam, a dostałam 2 banalne pytania i... z 10- uwag jak to ładnie wygladam i jaką śliczną mam nową fryzurę...

Ja do weta poszłan następnego dnia jak dostałam kota i uważam, że KAŻDY tak powinien robić.

Mały kotek to tak jak małe dziecko... trzeba mu odpowiedniej opieki, bo moze sie okazac, ze cos mu jest i bedzie za pozno na pomoc...
Jak ktoś wie co to parwowiroza albo panleukopenia to wie o czym mówię - potrafią zabic zdrowego kociaka w 48h.
NIE CHWALIŁAM! LEmon jest na olejach,a ja olejów unikam jak ognia

Jak to dobrze, że ja nie moge sie malować
Do WETA MARSZ! Kotek z "ulicy" może być chory na wszystko.

Kwestia kastracji ota to nie tyle zapachy co podejście moralne - ja mojego kota wysterylizuję, bo będzie kotem domowym, któremu robilabym krzywdę uniemożliwiając mu rozmnażanie, a zostawiając biologiczną możliwość - kot się wtedy po prostu męczy, a patrząc na to z punktu ochrony zwierząt, wszelkie nirasowe zwierzaki należy kastrowac i uniemożliwiać ich rozmnażanie, aby nie powiększać armii (i tak przerażająco licznej) kotów bezdomnych, nierasowych itd itp.
Mogłabym elaboraty o tym pisać..

Bo lekarza ich z kociakiem

Dzień dobry wszystkim
Gratulacje HihiA co do dziada, nie lubię takich typów. Często rozmawiam przez telefon z klientami i niektórzy proponują mi tak obleśne rzeczy, że na początku nie mogłam uwierzyć. Teraz już się przyzwyczaiłam, ale kiedyś powiedziałam szefowi, że chcę za to podwyżkę

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
dziewczyny wklejam foty z diorhow na rzęsach i w tym 1 fota żebyści białosc zobaczyły
Jaka jesteś ślicznie biała Super, bardzo lubię taki odcień skóry. A rzęsy to masz długaśne aż do nieba chyba Tusz ładnie rozdzielił rzęsy
chise jest offline Zgłoś do moderatora