Wątek
:
Odchudzanie plotkowanie
Podgląd pojedynczej wiadomości
2008-10-10, 11:35
#
71
Terenia33
Rozeznanie
Dot.: Odchudzanie plotkowanie
Cytat:
Napisane przez
meliameli
Witajcie
Co do zdjec w zaduzych portkach , ja wymyslilam inna motywacje aby sodowa nie uderzyla mi za szybko, ze mam tak wspaniale efekty wkladam ciut za male ciuchy patrze w lusterko jakie sa ciasnawe i mowie , nie tak nie moze byc musze wygladac normalnie.
Wlasnie dzisiaj wlozylam na siebie spodnice w roz 10, bez wkadania rzadnych body wyszczuplajacych, jest ciasnawa ale motywacje mam aby jeszcze sie pomeczyc.
Gdybym chodzila caly czas w moich ulubionych jeansach, ktore juz wisza czulabym sie zbyt wygodnie i cieszylabym sie ze sa luzne a tak motywacja wraca.
powwodzenia dziewczyny i milego dnia
Tez tak robie
ale dzis zaszalałam
pewnie bym tego nie zrobiła bo szkoda kasy ale przyszła kolezanka i niestety nic nie miała dla mnie do pożyczenia
spódnic nie nosi tylko dzinsy bluzki mi nie pasuja bo ona ma duzy biust i jak bluzka jestok to cycki wisza
wiec wyciagneła mnie siła na miasto zakazała kupowania spodni
rad nie rad pod grozba ze wiecej sie domnie nie odezwie kupiłam sobie 1 kiecke od ponad 4 lat
rozmiar 42
oczywiscie nikt mnie nie namówi do przymiarki w sklepie
pózniej do obówniczego bo jej zdaniem moje buty nie nadaja sie na randke
oczywiscie panie odrazu powyciagały co modne i kozki za 75zł matko ja takich butów na nogach nie miałam za taka cene góra 40zł
ale wlazły do sklepu inne znajome i tak 15 minut nakłaniały sugerowały ze dzici owszem tez musza miec ale ja tez musze sie ubrac i nie zawsze musi to byc byle co i kupiłam te kozaczki
potem rajstopki na bluzke nie dałam juz sie namówic jakas sie wynajdzie w szafie
wróciłam do domu i sama bez swiadków ubrałam sie jak nalezy i co zobzczyłam w lustrze ?
szok totalny
normalnie to nie ja kiecka lezy jak ulał,kozaczki nadaja zgrabnosci wygladam na 25lat
az głupio sie czuje,ale faktycznie sprawdziła sie kolezanki mowa ze w kiecce wygladam ładniej niz w portkach
jeszcze ide do niej pózniej podciac włosy jak bede juz fajniuchno wygladac walne fotke i Wam sie pokaze czy tak mozna na randke isc
22.08.2008-80,4
05.09.2008-
79
26.09.2008-
77
28.10.2008-
75
nareszcie rusza
20.04.2009 -
73,5
10.06.2009-70,1
10.08.2009