Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię ***Wiosna-Lato-Jesień-Zima*** Koniczynka zaprasza
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-10, 15:16   #243
bebunio
jak promyczek słońca....

Przekupka: 20 pkt / 100% pozyt.
Dot.: ***Wiosna-Lato-Jesień-Zima*** Koniczynka zaprasza

Czyli tak:

spodenki od piżamki mają w pasie jakby 27 cm, ale wiadomo są na gumeczce i sporo się mogą rozciągnąć, jak ja noszę M to są troszkę przyciasne a koszulka też w biuście za mała i pod pachami, ma 40 cm w biuście ale może być troszeczkę luźniejsza, wtedy dekolcik wygląda super

pasek ma długość całkowitą 108 cm, co do dziurek o nie wiem o którą Ci chodzi? zawsze można dorobić, jest super ale jak na złość mi do niczego nie pasuje, trochę za niego dałam, dlatego chcę wymienić, bo szkoda by leżał

nie wiem co jeszcze mam pomierzyć, jak co to pytaj, właśnie wróciłam z zakupami i starałam się szybko odpisać

Nie miałam konkretnej listy ale szukam wszystkiego co mi się spodoba i będzie na mnie pasowało, między innymi uwzględniam staniki 70D, nowiutkie majteczki, koszulki nocne, jakieś bluzeczki, sweterki, sukienki, elaganckie ciuszki i dodatki i takie tam. Spodni raczej nie, bo ja muszę osobiście przymierzyć je a spódniczka musi mi się też przydać.

dane do wpłaty są w pierwszym poście mojego wątku!!! jeżeli potrzebujesz więcej danych, proszę o pw
bebunio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując