bandola, no jakos nie widzialam tych sliwek nigdzie w tesco!!! kupoilam hani z kilka sloiczkow, juz pisze co:
1) jablka+slodka marcewka (deser)
2) jablka+dojrzale jjagody (desr)
3) krem z jablek i dzikiej rozy 9deser)
4) puree z banana (deser)
5) jabluszka (deser, znaczy tam bytlo napisane owoce ale dla mnie to kategoeria deser)
6) delikatna marchewka (wg nich to jest obiad...)
7)brokuly (ale narzie tak zeby staly...)
8)ziemniaki ze szpainakiem (obiad)
9) zupka jarzynowa ze swierzych warzyw (obiad)\
10) zupka krem dyniowy z zoltkiem(obiad)
11) marchewka z ryżem (obiad)
no i ok 17 dzis dalam jej kilka lyzeczek jablka+gruszki, smakowalo jej.
Co myslicie? ja tak planuje dac jej NAJPIERW albo marchew z ryzem albo ta zupke z jarzyn, bardzoej na to drugie bo skoro ryz zatwarzda to sie wszyrzrymam troche z nim. Teciowa uwazam, ze lepij najpierw ta jarzynowa, tam w skladzie jest marchewka, ziemniak i por... to chyba niec jej nie bedzie... nie wiem, no ale co, musze probowac....
co do kaszki, bandola znalazlam kleik kukurydziany i znalalazlam tez cos fajnefgo mpomiedzy kaszka ryzowa a kleikiem kukurydziancym, mianowicie KLEIK RYZOWO- KUKURYDZIANY zeby miala ladgodne przejscie i otworzylam paczke i slicznie pachenie i jest slodkie, hani na pewno posmakuje... Mam tez zwykly kleik kukurydziany ale najpierw dam ten rryzowo kukuryzdiany 9drogie to dziadostwo, 7 zł za paczuszke...) wogole majatek wydalam na te sloiki!!!
ale w tesco jest pronocja, ze jak sie kupi 8 jakis produktow firmy gerber to daja slicznego misia (chyba z 20 cm ma) z napisem na koszulce "moj pierwszy miś gerber" miś jest przeuroczy i glownie ddlatego kupilam az tyyle sloikow... mam 8 z gerbera i reszte z bobovity chyba) Miś jest stylizowany na takeigo starego, jak kiedys byly, sliczny jest i chyba jeszcze nakupuje tych sloikow bo chce miec 2 lub 3 takie misie a nie wioadomo do kiedy promocja...
aha bandolka a jak bede dawac kleik z deserkiem, to mam je razem z miseczce zmieszac??? czy osobno jakos???
a widzialyscie ze sa dania jogurtowe dla takich naszych dzieciakow? ale jakos nie jestem jeszczedo tego przekonana... i widzialam tez rozne dania z miesem.... z indykiem, z cieleciną... najbardziej mnie rozwalilo spagett dla 9 miesiecznych bobaswo, polewka... moze jeszcze wino do tego podac

:

:

: