Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-11, 17:19   #654
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
eh.. jestem singlem.. zaczyna się nowy rozdział życia jestem sama, nie ma już nikogo kto by mi powtarzał, że jestem piękna i nie przeszkadzają mu moje kg.. może teraz schudnę? przy okazji nikt nie będzie mnie męczył o kaloryczne obiadki (makarony z sosami, mięcho itd) ani podtuczał mnie chipsami przed tv no ciekawe jak to będzie
przykro mi, to na pewno ciężkie chwile, ale teraz możesz mieć czas dla siebie! zająć się swoim odchudzaniem w tym całym projekcie! super, a kto wie kogo tam spotkasz? na basie czy gdzieś tam indziej?

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
a ja się dzisiaj dowiedziałam, ze wyleciałam z pracy ;(
o kurcze to nieźle Cię wystawili!!!!! ale skoro już pracowałaś to jesteś na tej lepszej pozycji bo masz doświadczenie a to plus! może znajdziesz coś lepszego?

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
A ja kurde jak Wam pisałam malowałam wczoraj włosy na platyne i co? i jestem brunetka jakos strasznie w tym blondzie sie czułam zle wygladalam jak "idz i nie wracaj" chociaz mój Tż mowil ze nie jest tak źle ale dzis poleciałam i kupilam farbe ciemny brąz haha jak wysusze włoski to zrobie Wam fotke!Chyba lepiej sie czuje w tym kolorze

obiecana fotka
fajne te włoski, w sumie nie jest to taki typowy brąz, bo chyba prześwituje Ci poprzedni kolor ale to bardzo ciekawie wygląda!

Cytat:
Napisane przez madzia_g Pokaż wiadomość
jeju jestem dziś na NIE! NIC mi się nie podoba, wszystko mnie wkur***
1. wyglądam strasznie
2. nie mam ciuchów
3. osemki mi rosną i boliiiiiiiiiiiiii
4, tata mnie wkur***
5. nienawidze swojej tesciowej!!!!
6. przjezdza do mnie rodzinka i beda na mnie wieszac psy za nadwage baa otylosc :/
wiem, ze sie uzalam ale to wszystko mnie dobija i denerwuje. najbardziej to, ze duzo nie jem a waga rosnie od ponad dwoch lat i nie zapowiada sie ze przestanie :/ mam ochote rzucic te leki!!! bylam taka szczupla a jak zaczelam brac te prochy tak teraz wygladam okropnie
no to nieciekawie, jak będą Ci dokuczać z powodu wagi to im powiedz żeby zajęli się swoimi sprawami i tyle!
u mnie też się cały czas czepiają, ostatnio babcia patrząc mi na talerz powiedziała że "noo to ty sobie pojesz, to z czego ty chudniesz?" a zaznaczę że miałam 1 całą kromkę na talerzu z pomidorem, odpowiedziałam jej że ja jej w talerz nie patrzę więc niech i mi nie zagląda... cóż babunia się obraziła

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
Wiesz, u mnie zadziałało jak na sms-a "Tęsknię za Tobą i bardzo mi Ciebie brak" odpisałam: "Nie dramatyzuj".

Ja to widać jestem zła
hahahaha Ponura jesteś BOSKA! świetna riposta!

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora