2008-10-11, 17:19
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
przykro mi, to na pewno ciężkie chwile, ale teraz możesz mieć czas dla siebie! zająć się swoim odchudzaniem w tym całym projekcie! super, a kto wie kogo tam spotkasz? na basie czy gdzieś tam indziej?
Cytat:
Napisane przez akasha84
a ja się dzisiaj dowiedziałam, ze wyleciałam z pracy ;(
|
o kurcze to nieźle Cię wystawili!!!!! ale skoro już pracowałaś to jesteś na tej lepszej pozycji bo masz doświadczenie a to plus! może znajdziesz coś lepszego?
Cytat:
Napisane przez kasiamniam
A ja kurde jak Wam pisałam malowałam wczoraj włosy na platyne  i co?  i jestem brunetka  jakos strasznie w tym blondzie sie czułam zle  wygladalam jak "idz i nie wracaj" chociaz mój Tż mowil ze nie jest tak źle  ale dzis poleciałam i kupilam farbe ciemny brąz haha  jak wysusze włoski to zrobie Wam fotke!Chyba lepiej sie czuje w tym kolorze
obiecana fotka 
|
fajne te włoski, w sumie nie jest to taki typowy brąz, bo chyba prześwituje Ci poprzedni kolor ale to bardzo ciekawie wygląda! 
Cytat:
Napisane przez madzia_g
jeju jestem dziś na NIE! NIC mi się nie podoba, wszystko mnie wkur*** 
1. wyglądam strasznie
2. nie mam ciuchów 
3. osemki mi rosną i boliiiiiiiiiiiiii 
4, tata mnie wkur***
5. nienawidze swojej tesciowej!!!!
6. przjezdza do mnie rodzinka i beda na mnie wieszac psy za nadwage baa otylosc :/
wiem, ze sie uzalam ale to wszystko mnie dobija i denerwuje. najbardziej to, ze duzo nie jem a waga rosnie od ponad dwoch lat i nie zapowiada sie ze przestanie :/ mam ochote rzucic te leki!!! bylam taka szczupla a jak zaczelam brac te prochy tak teraz wygladam okropnie 
|
no to nieciekawie, jak będą Ci dokuczać z powodu wagi to im powiedz żeby zajęli się swoimi sprawami i tyle!
u mnie też się cały czas czepiają, ostatnio babcia patrząc mi na talerz powiedziała że "noo to ty sobie pojesz, to z czego ty chudniesz?" a zaznaczę że miałam 1 całą kromkę na talerzu z pomidorem, odpowiedziałam jej że ja jej w talerz nie patrzę więc niech i mi nie zagląda... cóż babunia się obraziła 
Cytat:
Napisane przez Ponura
Wiesz, u mnie zadziałało jak na sms-a "Tęsknię za Tobą i bardzo mi Ciebie brak" odpisałam: "Nie dramatyzuj".
Ja to widać jestem zła 
|
hahahaha Ponura jesteś BOSKA! świetna riposta!