Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wasze opisy na GG - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-11, 21:07   #3162
przerysowna
BAN stały

Dot.: Wasze opisy na GG - część VI

Cytat:
Napisane przez eccentriic Pokaż wiadomość
nie wiem , które Ci się podobają bo u mnie są czarne i tylko jeden czerowny hahah :P

''Mały chłopiec spacerował ze swoją matką po plaży. W pewnej chwili zapytał się: "Mamo, jak można zatrzymać przyjaciela jak się uda go zdobyć?" Matka zastanowiła się przez chwilę, potem schyliła się i wzięła dwie garście piasku. Uniosła dwie ręce do góry; zacisnęła mocno jedną dłoń: piasek uciekł jej między palcami i im bardziej ściskała pięść, tym bardziej wysypywał się piasek. Druga dłoń była otwarta; został w niej cały piasek. Chłopiec zdziwiony patrzył, potem zawołał: "Rozumiem!"

-Zycie ze mną jest piekłem?
-Niewątpliwie jest piekłem,ale...w pewnym sensie zależy mi na tym piekle.
-Dlaczego?
-Jest w nim ciepło...
-Jak to w piekle...
-I mam w nim swoje miejsce...

Wczoraj było mi smutno. I to już przed naszym spotkaniem. Tak zupełnie bez powodu. Wydawało mi się, że nawet niebo płacze, zaglądając przez okno do mojego pokoju...

Czasem zachowuję się jak beztroskie dziecko, patrzące naiwnie na świat. Czasem jak dojrzała kobieta, szukając sensu. Ciągle zagubiona w labiryncie uczuć. Nie mam już siły dalej biec, nie mam już siły wybierać między dobrem a złem. To wszystko staje się koszmarnym snem. Chcę się obudzić, ale ja wcale nie śpie..

Ona ma dużo różnych kluczy. Całe pudło.
- Kleptomania czy kolekcjonerstwo? - Nie wytrzymałem.
Pokręciła głową.
- Pewnie to jej daje jakieś poczucie bezpieczeństwa. Że ma gdzie uciec. Że ma dużo różnych kryjówek. Ale jestem pewna, że nie pamięta, które klucze są, do jakich drzwi - mówiła wolno, z namysłem.
- Skąd uciec? Przed kim? Chyba przed samą sobą...
- O to chyba najtrudniej - powiedziała. - Ale niektórzy próbują.
- Gdybyś słyszała o kimś, komu się udało, daj znać.

"Ty zawsze byłeś. Po prostu przyszedłeś z ulicy i tak już zostało. Odkąd Cię kocham, zawsze byłeś. I przedtem też. Bo tak naprawdę to nie było "przedtem" przed Tobą. Wiesz, że ja zawsze tęskniłam za Tobą już troszeczkę, nawet gdy byłeś blisko mnie. Tęskniłam już tak sobie trochę na zapas. Żeby później tęsknić mniej, gdy już pójdziesz do domu. I tak nie pomagało. "

Są dwa pytania, które człowiek musi sobie zadać: pierwsze brzmi “Dokąd idę?” a drugie: „Kto idzie ze mną?” Jeśli kiedykolwiek postawisz sobie te pytania w złej kolejności – masz problem.

Musiałam sobie radzić przez ten cholerny pusty czas bez Ciebie, teraz nauczyłam się szanować moją samotność...

może coś wybierzesz i ciesze się , ze się podobają Pozdrawiam ;* muaah ;*

to teraz wyszłam na daltonistkę ;D hah xD chodziło mi o te na brązowo co ja zaznaczylam ;P a te są cudowne dziękuje buziak milej nocki ;D życzęę wszystkim
przerysowna jest offline Zgłoś do moderatora