2008-10-12, 21:34
|
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"
Piekne Panie od 2 tygodni ćwicze razem z Tamilee pośladki, brzuch, ramiona (program 1). Po pierwszych cwiczeniach mialam bole miesni, jednak ramiona i brzuch dosc delikatnie dalo sie odczuc, jednak po posladkach przez 3 dni nie moglam chodzic. Smarowalam sie mascia dla sportowcow BenGay zeby usmierzyc bol. Jednak nastepnym razem juz bolu nie bylo wlasnie przed momentem skonczylam cwiczyc. Uff .. cwiczenia na posladki z serii "chce miec takei.." jako jedyne wywoluja u mnie taka ilosc potu i przyjemnosci a oto efekty: lepsze samopoczucie, wzmocnienie silnej woli, wieksza aktywnosc Dzieki cwiczeniom na ramiona juz po 5 razach mozna bylo zauwazyc szcuplejsza reke i wylaniajace sie miesnie :P. Najbardziej wdzieczna jestem cwiczeniom na brzuch - schudlam juz o jeden rozmiar i mysle ze za tydzien, moze dwa z duma bede mogla zalozyc dwuczesciowy stroj kapielowy najprawde efektowne - niknie sie w oczach , a dzieki cwiczeniom na posladki slysze coraz wiecej komplementow na temat swojej jedrnej pupy Ja mam wszystkie 4 czesci jej cwiczen: brzuch, posladki, ramiona i cialo. Zwyczajnie sobie sciagnelam z neta :P a dla tych mobilizujacych sie, a jeszcze nie zmobiizowanych mowie: ZACZNIJCIE !! a pozniej sama ochota Wam przyjdzie na dalsze cwiczenia. Pozdrawiam i zycze wytrwalosci
|
|
|