Zakorzenienie
|
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Cytat:
Napisane przez ineczka7

o exie nie myśl w ogóle, nie warto sobie tym psuć nerwów, po zerwaniu niech sobie robi co chce, prawda?
A z tym Twoim facetem to bym pogadała, bo jeśli Ty nie lubisz jak pije to powinien nie pić, w końcu co jest ważniejsze, alkohol czy Ty? Nie mówię, że masz mu cokolwiek zabraniać na zasadzie "nie możesz pić bo ja tak mówię", ale sam powinien widzieć o co chodzi, zwłaszcza jeśli wie, że Ci to przeszkadza 
|
Z exem to ja mam naprawdę ciężką sytuację. Bo to dobry kolega mojego obecnego tż Ost nawet się nie widywali, bo nie było czasu. Ale w zeszłym tyg widzieli się 2 razy już. I mój facet opowiadając mi o sobie, co robił, gdzie był, często wspomina o exie. Nie interesuje mnie jego osoba, ale mam wrażenie, że moje życie jest takie pogmatwane, jak telenowela, a ex w nim już na stałe zagościł, chociaż tak bardzo chciałabym się go pozbyć z niego. Bo ex jest bratem mojej najlepszej kumpeli, dobrym kumplem mojego tż i jeszcze kręci z moją koleżanką Istna telenowela.
Cytat:
Napisane przez ineczka7
Ja odżyłam troszkę po weekendzie, 5h jechania pociągiem do Poznania, ale dzień spędzony z chłopakiem i powrót w niedzielę do Łodzi z jego rodzicami, zostałam zagadana przez teściową  ale to dobrze, bo myślałam, że mnie nie lubi, a tu może jednak nie będzie tak źle
I dostałam CK Euphoria, za zajmowanie się kotkiem teściów w wakacje, jupiiii ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) odkąd skończyło mi się Gucci Rush i musiałam używać na zmianę jakichś oriflame'owych perfum, miniaturki CK One i Kenzo Jungle (ale tej obrzydliwie ciezkiej zeberki) nie mogłam się doczekać jakiegoś nowego zapachu
Dziś dzień sprzątania w pokoju (i może w mieszkaniu), ale czekam aż współlokator i chłopak współlokatorski sobie pójdą, nie lubię towarzystwa ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
Miłego sprzątanka 
Napewno mile spędziłaś ten weekend, nie tak jak ja, męczyłam się z moim tż... i jego świetnymi pomysłami.
Teściowa pewnie cie lubi tylko traktuje cię z rezerwą, bo martwi się o synusia, jak to bywa w rodzinie no i jaki prezencik dostałaś, chyba dobra z ciebie opiekunka zwierzaczkowa Jak będę miała problem, gdzie pozostawić na kilka dni mojego piesia to się odezwę 
Cytat:
Napisane przez malinka_86
nice- zgadzam się z ineczką, musisz z nim porozmawiać i wytłumaczyć mu, że to Ci się nie podoba, wkońcu związek polega na obustronnych ustępstwach.
|
Ale on wie to wszystko, bo dużo ze sobą rozmawiamy. Tylko, że gdy wypije sobie kilka piwek ze mną, lub beze mnie, to wszystko jest ok, ale w pewnym momencie jakoś ta granica się zaciera i zaczyna być nieznośny. Napewno mu niczego nie zakażę, bo sama lubię popiwkować lub powinkować. Wczoraj był np. obrażalski, wszystko, co powiedziałam obracał w cios skierowany do niego. A przed wczoraj jechał łaciną... bez przerwy.
Cytat:
Napisane przez Faficzkowa
Kochana przyjeżdżaj  oprowadzę Cię!  Katowice to prawie mój drugi dom
|
Ja również oprowadzę, bo Katowice znam dość dobrze, tzn. miejsca, które są warte oglądnięcia 
Dziewczyny! Przed momentem się zważyłam! I nie jest tak źle jak myślałam, bo ważę 57kg, a bałam się, że już będzie ponad 60. Teraz to nic mi nie zepsuje humoru, jeszcze 7kg i może wrócę do swojej normalnej wagi! To dobry początek, żeby skończyć ze swoimi kompleksami. Wydaje mi się, że waga się zatrzymała i już tak nie skacze, więc czas najwyższy bardziej zabrać się za siebie. Jestem bardzo zadowolona, bo to duży postęp, jak dla mnie.