Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-13, 08:51   #689
nice6irl
Zakorzenienie

Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość

o exie nie myśl w ogóle, nie warto sobie tym psuć nerwów, po zerwaniu niech sobie robi co chce, prawda?
A z tym Twoim facetem to bym pogadała, bo jeśli Ty nie lubisz jak pije to powinien nie pić, w końcu co jest ważniejsze, alkohol czy Ty? Nie mówię, że masz mu cokolwiek zabraniać na zasadzie "nie możesz pić bo ja tak mówię", ale sam powinien widzieć o co chodzi, zwłaszcza jeśli wie, że Ci to przeszkadza
Z exem to ja mam naprawdę ciężką sytuację. Bo to dobry kolega mojego obecnego tż Ost nawet się nie widywali, bo nie było czasu. Ale w zeszłym tyg widzieli się 2 razy już. I mój facet opowiadając mi o sobie, co robił, gdzie był, często wspomina o exie. Nie interesuje mnie jego osoba, ale mam wrażenie, że moje życie jest takie pogmatwane, jak telenowela, a ex w nim już na stałe zagościł, chociaż tak bardzo chciałabym się go pozbyć z niego. Bo ex jest bratem mojej najlepszej kumpeli, dobrym kumplem mojego tż i jeszcze kręci z moją koleżanką Istna telenowela.

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
Ja odżyłam troszkę po weekendzie, 5h jechania pociągiem do Poznania, ale dzień spędzony z chłopakiem i powrót w niedzielę do Łodzi z jego rodzicami, zostałam zagadana przez teściową ale to dobrze, bo myślałam, że mnie nie lubi, a tu może jednak nie będzie tak źle
I dostałam CK Euphoria, za zajmowanie się kotkiem teściów w wakacje, jupiiii odkąd skończyło mi się Gucci Rush i musiałam używać na zmianę jakichś oriflame'owych perfum, miniaturki CK One i Kenzo Jungle (ale tej obrzydliwie ciezkiej zeberki) nie mogłam się doczekać jakiegoś nowego zapachu

Dziś dzień sprzątania w pokoju (i może w mieszkaniu), ale czekam aż współlokator i chłopak współlokatorski sobie pójdą, nie lubię towarzystwa
Miłego sprzątanka
Napewno mile spędziłaś ten weekend, nie tak jak ja, męczyłam się z moim tż... i jego świetnymi pomysłami.
Teściowa pewnie cie lubi tylko traktuje cię z rezerwą, bo martwi się o synusia, jak to bywa w rodzinie no i jaki prezencik dostałaś, chyba dobra z ciebie opiekunka zwierzaczkowa Jak będę miała problem, gdzie pozostawić na kilka dni mojego piesia to się odezwę

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
nice- zgadzam się z ineczką, musisz z nim porozmawiać i wytłumaczyć mu, że to Ci się nie podoba, wkońcu związek polega na obustronnych ustępstwach.
Ale on wie to wszystko, bo dużo ze sobą rozmawiamy. Tylko, że gdy wypije sobie kilka piwek ze mną, lub beze mnie, to wszystko jest ok, ale w pewnym momencie jakoś ta granica się zaciera i zaczyna być nieznośny. Napewno mu niczego nie zakażę, bo sama lubię popiwkować lub powinkować. Wczoraj był np. obrażalski, wszystko, co powiedziałam obracał w cios skierowany do niego. A przed wczoraj jechał łaciną... bez przerwy.

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość

Kochana przyjeżdżaj oprowadzę Cię! Katowice to prawie mój drugi dom
Ja również oprowadzę, bo Katowice znam dość dobrze, tzn. miejsca, które są warte oglądnięcia

Dziewczyny! Przed momentem się zważyłam! I nie jest tak źle jak myślałam, bo ważę 57kg, a bałam się, że już będzie ponad 60. Teraz to nic mi nie zepsuje humoru, jeszcze 7kg i może wrócę do swojej normalnej wagi! To dobry początek, żeby skończyć ze swoimi kompleksami. Wydaje mi się, że waga się zatrzymała i już tak nie skacze, więc czas najwyższy bardziej zabrać się za siebie. Jestem bardzo zadowolona, bo to duży postęp, jak dla mnie.