Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki wózek- temat zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-13, 14:17   #306
Nefretete_
Raczkowanie

Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

Xandra78 ja wybieram wózek pierwszy raz w życiu i jestem "zielona" w temacie Dla mnie wózek musi być estetyczny, nie za duży, nie za mały, wytrzymała konstrukcja, duża gondola, zgrabna spacerówka. Atutem wózka jest wpinany fotelik. Mieszkam w dużym mieście, gdzie spacery będą się odbywać pewnie w parku, bądź jego okolicach. Z małym dzieckiem do lasu nie będę się wybierać. Jak podrośnie to i owszem, ale wtedy stawiam na dobre nosidełko, lubimy z mężem spacery i piesze wycieczki. Tak więc wózek będzie mi potrzebny do poruszania się raczej po mieście. Druga sprawa to będą dość częste wyjazdy do rodziny, jakieś 400km. Więc wózek musi się łatwo składać i nie zajmować dużo miejsca w bagażniku. Waga im mniejsza, tym lepsza. Co do tych kół to nie nastawiałam się na żadne (oprócz plastikowych). Duża część wózków posiada koła pompowane i wywnioskowałam, że piankowe to jakaś może lipa. Ale czytałam, że wiele osób też je sobie chwali. Teraz jestem w kropce. Piszesz, że Toledo ma dużo negatywów, więc wezmę go pod "lupę". Ale czy reszta z moich typów sprawdzi się lepiej? Tego nie wiem. Kusi mnie ten wózek Leviroo. Na allegro rozchodzi się jak "świeże bułeczki" Pozostaje tylko kwestia kół. Boję się, że będą trząść gondolą. Chociaż większemu dziecku to raczej chyba nie przeszkadza. Zresztą starsze dzieci "uciekają" z wózka i chcą same chodzić. Wybór trudny. A dodam, że nie chce wydawać prawie 2000tyś. na sam wózek.
Nefretete_ jest offline Zgłoś do moderatora