Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-13, 17:11   #712
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
No mój ex mnie zdradzał notorycznie, z kim popadnie, dlatego pałam do niego taką niechęcią, ale dzięki niemu poznałam się z obecnym tż, jakby nie było. Tzn. pośrednio w tym uczestniczył.

Ja też jestem ciekawa jego reakcji, ale on lubi moje pomysły, bo wtedy czuje, że o nim myślę. Z resztą to taki typ raczej romantyka. Kiedyś przygotował mi spaghetti na kolację, były świece nawet. Dlatego lubi takie sentymentalne sprawunki.
dlatego, są już exami a nie tż-tami
Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
miałam właśnie dać emotę z zaczerwienionymi policzkami, ale znalazłam moją ulubioną
nijak się ma do sytuacji, ale jest czadowa
ja dopiero zaczęłam, jak skończę opakowanie meridii 10 lekarz przepisze mi meridię 15, do tego dieta(która wyszła sama z siebie) i basen, potem może siłownia... Jestem dobrej myśli, ale też bardzo się boje, że przy tak dużej ingerencji we własny organizm mogłabym nic nie zrzucić, albo zrzucić mało
źle mi z tym, ze nie mam jak teraz wejść na wagę, ciekawe czy jakbym poszła do sąsiadów się zważyć to by mi pozwolili

jeśli ktoś ważąc 57 kilo czuje się puszysty i dobrze mu tu z nami na puszystym forum to czemu nie, ważne tylko żeby przy takiej wadze odchudzać się naturalnie a nie farmakologicznie, bo chyba nie ma sensu niszczyć sobie innych części organizmu kosztem paru kilo

Tak sobie właśnie pomyślałam, że nawet jakbym schudła do kościotrupowatości to i tak bym tu została bo mi tu dobrze, i zawsze mentalnie będę 'puszysta', o

Swoją drogą, co do określenia 'puszysta', kiedyś miałam atak potrzeby szczerości i dostawałam wku**u jak widziałam sklepy "puszysta pani" itd. i uznałam, że powinny się nazywać "gruba baba", wiem, masochizm, ale takie bułkę przez bibułkę zawsze mnie wkurzało Jestem gruba to jestem, tak właśnie nazywa się posiadanie takiego nadmiaru kilogramów jaki mam
<fakt, że teraz nie lubię jak ktoś mi to mówi, niech sobie myślą co chcą, ale moja nadwrażliwość pozwala tylko mnie mówić o tym że jestem gruba >
a ja jestem wielorybek dzisiaj popłakali się przeze mnie na uczelni bo im walnełam tekst, że mam wielkie serce i wielką d... i że jak coś tam coś wiem głupia jestem

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
ech Kochane jak czytam, ze Wy czekacie na swojego księcia to sie poryczałam. Dosłownie, czekanie to najpiękniejszy okres w życiu, te flirty, próby zwrócenia uwagi, westchnienia... to się szybko kończy...
ja mam mega doła, wczoraj nawet nie wstałam z łóżka, ba nawet kompa nie włączyłam żeby Was poczytać, a dzisiaj siedzę rozmemłana w pokoju i żyć mi się nie chce.
Tak sie cieszyłam, że dostałam się na studia a teraz chyba będę musiała z nich zrezygnować, w ogóle wszystko jest do du***
idę poryczeć nad swoim beznadziejnym losem
nindżistsu ty mi tam nie beczeć, cyc do przodu, dupkę wypiąć, włosy ułożyć i nie mazać się ze studiów nie rezygnuj na razie może, albo weź pogadaj z dziekanem itp a do inspekcji pracy ładnie się ubrać, dekold założyć i poprosić, żeby to jakiś pan załatwiał sprawę
Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
kochana głowa do góry! widocznie masz jakieś złe dni,.... eh ta paskudna jesień!!! Wiadomo że łatwo jest siąść i płakać, ale co to da? weź się w garść i do przodu! szkoda czasu na smutasy!!!

Nie ma problemu! może Malina przyjedzie na te zakupy do Katowic to najpierw skoczymy na tą kawę a potem na szaleństwo! już oszczędzam kasę na te wspólne zakupy!

o tyy to szalone dziewczę jesteś jestem w szoku!
ja zawsze mówiła że mi do szczęścia facet nie potrzebny... yhym teraz jakoś mi się zdanie odmieniło

kurde właśnie wróciłam od dentysty..... BOOOLIIII kurde... ale jeden plus tego całego niemiłego wydarzenia jest to że dentysta jest BOSKI! młody, 26 lat już zrobiłam inwigilacje na naszej-klasie hahahaa aż milo się do niego chodzi!
nooo ba że przyjadę tylko nie wiem kiedy, ale może już niedługo dogadamy się faceci to zUo ^^ zakładam Ligę Puszystych BezTŻówek

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora