JAk moja siostra kupiła nowe autko i zapytałam " jaki sobie samochód kupiłaś?" Zgadnij jaka była odpowiedź?
- buraczkowy
Normalnie z taką szcerością to powiedziala, że teraz ilekroć słysze coś podobnego to widzę ją i od razu humor mi się poprawia...
Czytałam, popieram warto
Piersi urosły mi z rozmiary 75B do 80D i to jeszcze nie koniec cos czuję.... bo bolą nadal strasznie, nawet w nocy przy niewielkim ruchu.... Więc tak na dobrą sprawę zaczęłam tyć od drugiego miesiąca
Mądra postawa, martwic sie raczej nie ma co
Buziaczek Ty to masz jakąś obsesję na punkcie swojej wagi

nie martw się nie przytyłaś - Twój niejszy problem ze zgubieniem tych kilogramów juz "po"
Ja też

Też Prima Aprilisowe dzieciątko ma być
Obie macie przepiękne brzuchy.... ja wyglądam jakbym przytyła, brzucha ciążowego jako takiego jeszcze nie mam... ale ni martwię się, niedługo nadrobię

Stawiam tak: Zanka - dziewczynka, Buziaczek - chłopak

Kto przyjmuje zakłady????
No a ja dzisiaj byłam u hematologa i pani powiedziała, że wyniki dobre, znaczy się nie ma hemofilii

:jup i: sa problemy z krwią, ale to bedziemy badać i naprawiać po porodzie, bo w czasie ciąży wszystko jest zwyżone, więc nie ma sensu

No i dzisiaj tylko 2 próbki pobrali

No i nie mieszczę się w swoje spodnie

n zaczynam nosić do pracy spodnie ciażowe z paskiem takim szerooookaśnym, kończącym się pod piersiami.... ciągle je podciągam, bo sa jeszcze ciut za duże, ale to jedyne spodnie, które nie cisna mnie w brzuch...