Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy 2008!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-14, 08:44   #1204
magflieg
Zadomowienie

GG do magflieg
Dot.: Jak zimowe zawieruszki uczyniły z nas mamuśki: Wrześniowo-Październikowe Bobasy

Cytat:
Napisane przez izuxyz Pokaż wiadomość
Wybaczcie że nie odniosę sie do Waszych postów ale od kilku dni nie zaglądałam na wizaż prawie... Mam masakryczne"coś" na całym ciele - swędzące krosty, grudki i plamy - mam ochote się zadrapac na śmierć!
Byłam u lekarza dziś i on stwierdził ze tu pomoże tylko zastrzyk ze sterydu Miał mi go podać dziś ale przesunęłam to na środę bo oczywiście muszę odstawić małą od piersi na czas działania leku (24 godz) a że nie chcę jej podać sztusznego mleka to postanowiłam przez jutro i dziś wieczór coś odciagnąć...
I tu pytania do Was:

1. Czy to w ogóle jest możliwe żebym przez 1,5 dnia nazbierała pokarmu żeby wykarmić dziecko przez cały następny dzień (oczywiście karmiąc je jednoczesnie w okresie kiedy będę odciągać)
2. Czy żeby "oszukać" małą mogę jej podawać glukoze kiedy skończy się odciągnięte mleko? Jeśli tak to jak się ją rozrabia z wodą?
3.Czy laktator elektryczny sciąga mleko lepiej niż ręczny?
4.Ile tak w ogóle muszę sciągnąc tego mleka żeby starczyło na cały dzień?

Tak w ogóle to mam przez tą cała sytuację mega doła ryczeć mi się chce, chociaż wiem że to przecież nie koniec swiata i ludzie mają takie problemy że mój to przy nich pryszcz... no ale nic na to nie poradzę...
Ja życzę usmiechu i wytrwałości na pewno jakoś poradzisz sobie, ale wiem co czujesz bo mi planowali tez odstawic mala na 24 godziny ze wzgledu na zółtaczke ale jakos sie temu oparlam
a z mlekiem probuj jak najwiecej bedzie chociaz mieszane i na pewno wrocisz do laktacji
a moze tez dopajaj herbatka? ja jak sie urywam z domu to mąż oszukuje mała herbatką koprekową lub rumiankową...
zycze powodzenia

Cytat:
Napisane przez JagnaK Pokaż wiadomość

I nasze aktualne zdjatka
śliczności

Cytat:
Napisane przez anuhaaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
No i zapomniałam się pochwalić, że dostałam dziś wychodne i byłam na zakupach Kupiłam sobie pare nowych szmatek Zauważyłam, że jest bardzo dużo rzeczy odcinanych pod biustem, może tylko mi się wydaje, ale strasznie rzucały mi się w oczy. Ja już nie mogę patrzeć na takie rzeczy, nawet jedną bluzkę przymierzyłam i ściągałam szybciej niż nałożyłam, znów się czułam jak w ciąży, a narazie mi nie tęskno

dziewczyny, jecie smażone rzeczy? no bo tak się zastanawiam, czy smażonego nie można wcale, czy od czasu do czasu można coś przekąsić?

Jutro koniecznie muszę kupić nowy biustonosz. Zajdę do Triumpha, bo na osiedlu nigdzie indziej nie znajdę nic w moim rozmiarze Już mam dosyć tych staników do karmienia, a moje wszystkie stare biustonosze nie dają rady moim bimbałkom.
gratuluje zakupków....ja tez o nich marze ale...jeszcze nie wchodze we wszystko i tak jakos szkoda mi kasy bo jednak zakładam ze jeszcze schudne
ale podejście do bluzeczek odcicnanych widze ze mamy identyczne
Do biustonoszów zreszta tez..marze o jakiejś seksi bieliznie...tym bardziej ze przysłowiowe 6 tygodni sie zbliża

Ja smażonych raczej unikam chociaz ze wzgledu na diete ale jadam np kurczka usmażonego albo z rożna tylko że pierś i bez skór

kurcze jakoś czas mi się kurczy bo zabrałam sie tez za prace troszkę a do tego mężulek zakłada działalność i musze mu pomoc napisac wniosek do Urzedu o dofinansowanie...może któraś pisała? bo mam wątpliwości

Redukcja...
Siłownia x 5
Jogging x 4
magflieg jest offline Zgłoś do moderatora