2008-10-14, 11:53
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Meridia
Cytat:
Napisane przez ineczka7
A mój zaczął ostatnio przynajmniej mówić że cośtam mu się podoba czasem we mnie czy w tym co mam na sobie, robi postępy
Wysmarowałam się właśnie jakimś kremem na spalanie tłuszczu, dostałam próbkę w aptece w Poznaniu, śmierdzi to to jak marihuana i na pewno sama z siebie tego nie kupię ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Ale co kto lubi.
Chyba muszę regularnie zacząć się czymś smarować, bo już widzę, że skóra na udach zacznie mi robić coś wyjątkowo niefajnego jeśli schudne 
|
tzn? co? rozstępy?
a co do TŻ to mój ostatnio jak coś jadł a ja powiedziałąm, ze nie mogę bo jestem na diecie to powiedział, ze już tyle schudłąm, że mogę spokojnie zjeść
Cytat:
Napisane przez Faficzkowa
ja mam jakąś depresje przez tą meridie, wiem że to jeden ze skutków ubocznych ale na dodatek tyle się u mnie w życiu powinno dziać a nie dzieje i to mnie chyba dołuje.... szukam stażu i nic... eh
miłego dnia 
|
rozumiem Cię! cierpliwości, wszystko się zmieni, zobaczysz ;-)
Ja miałam takiego doła jak siedziałam w domu z dziećmi, troszkę ponad 2 lata, zaczęłam się męczyć!
Za to teraz mało, że mam pracę, obowiązki w domu, przy dzieciach to do tego jeszcze zaczęłam studia!
Czasu nie mam na nic! zmęczona jestem strasznie, ale czuję, że żyję ;-)
|
|