Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-14, 12:21   #3755
emzeta
Zadomowienie

Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009

Cytat:
Napisane przez jastinada Pokaż wiadomość
mam nadzieję,że ten bół to taki co mój.Z racji tego,że jajo zagnieździło mi się na początku z lewej strony to wszystkie bóle też oduwam właśnie z tej lewej strony.Różne rodzaje tego bólu odczuwam,moja położna mówi,że naciągają się ścięgna-myślę,że tak bo bół mi sie powtarza na okrągło,a juz w między czasie byłam kilka razy badana i wszystko okazuje się super więc myślę,że to tak trzeba pocierpiec troszki.A dla mamuś pierwszy raz w ciąży to myślę,że to zdwojony problem,bo tak na prwdę nie wiemy czego sie spodziewać.
No masz pewnie racje, ale leze teraz (niestety mam laptopa i nawet lezenie mnie od niego nie odgoni...) i lepiej sie czuje, mysle ze sie przeciazylam wczoraj, bo rozpakowalam walizki, zrobilam dwa prania i posprzatalam extra kuchnie, wiec wchodzilo w gre duzo schylania (mimo ze wiem ze nie mozna) i teraz mam za swoje, jeszcze dzis po tych sklepach polazilam... Maz kazal lezec i nic nie dotykac, nawet obiadu nie robic.
A w pl bylam na weselu i dalam rade do 5 rano wytrzymac, wyszlam jako jeden z ostatnich gosci i nic mi nie bylo potem....

Cytat:
Napisane przez Sznapi Pokaż wiadomość
Dziekuje dziewczyny
jastinada moze wlasnie dziewczynki sa za bardzo wstydliwe i nie chca pokazac
emzeta co do bolow to ja niestety nie moge pomoc
A oto zdjecie mojej kruszynki
Malusi przystojniaczek, ale bym go poubierala w te sliczne chlopiece ubranka co to je dzis w nexcie ogladalam...

Cytat:
Napisane przez ancia19 Pokaż wiadomość
a to ja w 15stym tygodniu
Ancia, brzusio malutki ale oczywiscie sliczny

Cytat:
Napisane przez buziaczekk Pokaż wiadomość
Ja taki mialam przed ciaza rano bo popoludniu juz wiekszy na ciazowy mi jeszcze nie wyglada
hi hi hi, ja tak samo

Człowiek uczy się całe życie i głupi umiera

pumpkinkitchen - zapraszam
emzeta jest offline Zgłoś do moderatora