Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Składy kosmetyków do włosów bez tajemnic
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-14, 13:54   #1471
Benek23
Zakorzenienie

Dot.: Składy kosmetyków do włosów bez tajemnic

Cytat:
Napisane przez carlo_rossi Pokaż wiadomość
Moge prosic o analize...
Schwarzkopf Activ F Dr Hoting Shampoo For Women :
  • Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodi Acetate, Carnitine, Sodium Chloride, Taurine, Tartaric Acid, Laureth-2, Sodium Benzoate, Parfum, Polyquaternium-10, PEG-7 Glyceryl Cocoate , PEG-40 Hydrogenated, Caster Oil, Saclicylic Acid, Panthenol, Citric Acid, Echinaceae Purpurea, Butylphenyl, Methylpropional, Alpha-Isomenthyl Ionone, Limonene, Citronellol, Propylene Glycol.
Schwarzkopf Activ F, Dr Hoting Tonic For Women

Aqua, Carnitine, Taurine, Tartaric Acid, Laureth-2, Sodium Benzoate, Parfum , PEG-40 Hydrogenated, Caster Oil, Panthenol, Echinaceae Purpurea, Butylphenyl, Methylpropional, Limonene, Citronellol, Propylene Glycol, Alcohol Denat, Alpha-Isomenthyl Ionone, Eugenol

Szampon i tonic stosuje sie razem, ma zapobiegac wypadaniu włosów i stymulowac wzrost nowych. Ciekawa jestem jaka moze byc analiza. Intryguje mnie ta tauryna...
Skąd masz ten skład toniku?? Ja dziś kupiłam ten tonik i w prawdzie na opakowaniu mam taki sam skład, jednak składniki mam podane w zupełnie innej kolejności

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora