Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - zielona herbata
Wątek: zielona herbata
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-10-14, 19:50   #4
bochema
Zadomowienie

GG do bochema
Dot.: zielona herbata

tak prawde mowiac, to matka wie kiedy dziecku chce sie pic a kiedy jesc.
jak byly upaly to moje malenstwo nawet wode pilo.
tu glownie chodzi o moja babcie, jej sie wydaje ze jak dziecko placze to chce jesc pomimo ze jej mowie ze dopiero jadla, no to jej sie chce pic. a ja wiem ze jej sie wcale nie chce pic ani jesc. mnie powoli nerwy biora, a babcia swoje. ostatnio znowu babcia kazala dac pic w koncu nie wytrzymalam i powiedzialam dosc ostrym slowem ze nie bede jej dawac pic. to moja babcia sie obrazila ,ze to moje dziecko nie jej i to moja sprawa i poszla jak burza obrazona do domu.
po drugie nie wiem co jest grane, babci nie ma u nas dziecko, nie placze, nie marudzi spokojnie zasypia bez duzdania w wozku przez babcie. babcia jak jest, bezprzerwy ja nosi bo jak twierdzi dziecko placze, marudzi. ja od tego dostaje bialej goraczki. sama wtedy juz sie gubie czy dziecko jest glodne czy nie. ale nie mozna uwagi zwrocic bo sie obraza. czasami poprostu zabieram jej dziecko i ide do siebie na gore. to wtedy sie obraza ze jej "zabawke" zabralam. i robi z tego sensacje ze nie wiadomo co to sie stalo, a raczej co ja babci zrobilam.

a jesli dziecku brakuje 2 tygodni do 4 miesiecy to tez mozna podac taki soczek czy herbatke?
bochema jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując