Czesc ciezarowki!
Bardzo fajne fotki brzuszkow i maluszkow powklejalyscie. Zanka te kg to tylko chyba w brzuch Ci poszly- masz juz taki ladny,dorodny. jastinada nie wierze, nie wierze, ze wazylas 64kg!

ja wazylam przed ciaza 62kg (a jeszcze wczesniej bylo 60kg,ale przytylam)przy 169cm i jestem duzo grubsza.
buziaczekk wyniki masz ok. leukocyty troche wyzsze, ale w II trym norma jest do 16tys a Ty masz 13,55, wiec jesli nic Ci nie dolega to jest ok.Tymbardziej ze te neutrofile to 71procent, czyli gorna granica normy. A czerwone krwinki i hemoglobina po prostu marzenie, boska , porzadne masz zapasy,potem jak hemoglobina normalnie leci w dol pod koniec ciazy,to moze nie bedziesz miala ponizej normy, bo zapasy spore. Cukry dobre, po glukozie norma jest do 7,8. TSH ok , bo norma od 0,4 do 4.(zalezy troche od labolatorium, ale z grubsza taki zakres). Nie masz Hbsa wiec nie masz zoltaczki typu b. jednym slowem
wszystko ok.

co do wazenia to jak chodzisz prywatnie do lekarza to wymagaj wazenia i cisniena przy kazdej wizycie..
raspberry

do roboty

czego sie tam tak uczysz. fajnie, ze Ci sie basenik podoba
sznapi gratuluje chlopczyka
ja jestem za rooming in ,nie pozwole tez mojego dziecka dokarmiac, bo ma obiciazenie genetyczne alergia, na dodatek jak sie dokarmia to potem nie ma motywacji zeby piersia karmic jak sa trudnosci, tylko od razu butelka, bo szkoda dziecka. wiem, ze na klinice na kopernika w krakowie zabieraja dzidziuski na noc, niektore mamy to sobie chwala, bo sa zmeczone.
emilka ja mam tez usg w czwartek o 19:40 . ale najwazniejsze, zeby bylo zdrowe.