Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W oczekiwaniu na miłość
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-11-12, 13:20   #1
inka1980
Zadomowienie

W oczekiwaniu na miłość

Czy zdarzyło Wam się w życiu, że byłyście z kimś, kto wcześniej Wam się długo podobał? Czy miałyście, bądź mieliście taką sytuację, że kogoś nie znaliście, a Wam się podobał, potem się poznaliście i wreszcie byliście razem? Bo na ogół jest tak, że dwie osoby się poznają, potem zaczynają się spotykać i stają się parą. A znacie taki przypadek, bądź z opowiadań, bądź z autopsji, że ktoś był w końcu z kimś, kto mu się długo podobał, kim ta osoba była zafascynowana? Ja tylko raz byłam z chłopakiem, na którego wcześniej „miałam oko” i bardzo się czaiłam, jak go poznać. Ale to było na wakacjach i on też się „czaił” , więc dość szybko nam się udało zawrzeć znajomość. Potem byliśmy parą przez 3.5 roku, ale na odległość, więc ten czas trochę inaczej się liczy. W każdym innym przypadku byłam z facetem, którego gdzieś poznałam, lub z którym znałam się dużo wcześniej. Ale to chyba jest fajne tak na kogoś czekać i się doczekać. Choć chyba rzadko kiedy prawdopodobne, jak myślicie? Ja mam jedną taką koleżankę, gdzie oni chodzili razem do klasy w liceum, przyjaźnili się i w końcu Kama zakochała się w Kubie. Trochę musiała poczekać na wzajemność, ale są już razem z 8 lat i w czerwcu się pobrali. A znacie takie przypadki, gdzie dana osoba nie znała tej drugiej osobiście, ale była nią zafascynowana i w końcu udało im się być razem?
inka1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując