2008-10-14, 23:16
|
|
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar VI
Cytat:
Napisane przez Nola_
No to witaj w klubie - nawet mimo mojego dużo mniejszego zaawansowania perfumowego, śmiem twierdzić, że ślinię się tak samo intensywnie 
|
To zaczyna wyglądać jak jakaś epidemia. 
Może opracujemy jakiś gustowny model śliniaczka? Taki mhhhrrrrroczny. 
Cytat:
Napisane przez taiwa
Poza tym dziś z koleżanką poszłyśmy na siłownie. Zanim zaczełyśmy ćwiczyć, to już nas tam nie było  To co było w miare blisko domu, i rano, przed pracą, kiedy udałyśmy się na rekonesans, prezentowało się w miare przyzwoicie, wieczorem okazało się być pakernią, gdzie na metr kwadrtowy przypada trzech pseudopudzianów i ani jednej kobiety  Uciekłyśmy 
|
To dość normalne. I zupełnie mi nie przeszkadza - robię swoje. 
Cytat:
Napisane przez Margot45
Dobry wieczór  przyłączam się do frakcji miłosników grzybów we wszelkiej jadalnej postaci  a ponieważ najbliżej mam w tej chwili chyba hubę na pobliskim drzewie, mogę w zamian poczęstować herbatką z sokiem malinowym i wafelkami śmietankowymi - koleżanka przyniosła.
|
Ja mam dziś w menu ser pleśniowy i winogrona... Powinno być do tego wino w sumie, ale nie lubię pić sama, a winogrona i sery zawsze... Po co mi pretekst? 
Cytat:
Napisane przez gryx82
I poskarżyć się muszę. Przez cholerny remont głównej ulicy miasta dojazd na uczelnię (wraz z dojściem) zajmie mi nie 1,5h, a z pewnością jakieś 2,5  I to przynajmniej do końca kwietnia...
W taki czwartek, aby zdążyć na zajęcia na 7:45, będę musiał wstawać najpóźniej o 4:40
Szlag, szlag, szlag... 
|
Łomatko!
Toż to w ogóle nie warto się kłaść... 
Może wyprowadź się tymczasowo do jakiejś miłej koleżanki, która mieszka bliżej?
|
|
|