2008-10-15, 12:21
|
|
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisane przez darrya
ale ten l'oreal do kupienia wszędzie czy to jakas profesjonalna, fryzjerska seria?
|
wszedzie wszedzie, to nie jest zaden produkt z profesjonalnej serii, wiec w kazdym rossmanie, albo innej drogerii nie bedzie problemow, by dostac 
Cytat:
Napisane przez weegirl
hmm... to jest bodajże L'Oreal Hot Liss, faktycznie, taki ciemnoróżowy. Jest nie we wszystkich sklepach, ale ostatnio widziałam go np. w rossmanie. Samo mleczko nie prostuje włosów, tylko troszkę je wygładza. a jeśli chodzi o jedwab Joanny, to nie jest zły, ale ja mam problem z dozownikiem- zostało mi jeszcze pół buteleczki i nie mam jak "wydostać" zawartości.
|
hm.. to dziwne, bo ja problemow z dozownikiem w jedwabie nie mialam, mysle, ze to poprostu niedociagniecie jednej buteleczki i akurat mialas pecha 
tak na marginesie, to ja osobiscie uważam, ze niestety nic nie daje takiego efektu prostych włosów jak prostownica, a te wszystkie balsamy nie balsamy tylko pomagaja, zeby wlosy sie lepiej i szybciej prostowały i przy tym dają ochrone przed ciepłem i wloski się tak nie niszcza ...
chociaz ja uzywam prostownicy juz huhu i jakiś wiekszych problemow ze zniszczonymi wlosami nie mam, moze dlatego, ze mam na ich punkcie swira i duza wage przywiazuje do pielegnacji itd. noo i mam to szczescie, ze natura obdarzyla mnie naturalne gestymi i mocnymi wlosami 
pozdrawiam 
jeszcze jedna mysl mnie naszla, o czym i ja ostatnio myslalam, moze by tak sprobowac z duuuzymi walkami ? efekt nie bedzie prosty, ale lekki skret tez wyyglada ładnie, moze sie skusicie dziewczyny ?
Czas edycji: 2008-10-16 o 20:45
Powód: post pod postem/korzystaj z opcji edycji i multicytowania.
|
|
|